Under helgen pågick ännu en beta och på nätet har det dykt upp en längre film där Massively visar upp det omtalade världskriget.

Var du med i helgens #Guild Wars 2-beta? Vårt tips är att du inte svarar, för om du verkligen deltog bryter du mot #ArenaNets NDA som tydligt klargör att de som tog del inte får berätta det för någon. Om nu inte denna deltagare vore del av pressen, då denne skulle kunna snacka om sina upplevelser och till och med filma och publicera filmerna. Massively fick för sig att filma mer än 10 minuter gameplay från världskriget där tre olika servrar slåss mot varandra för att få tag i serverbonusen Power of the Mists. PotM erbjuder bonusar när det kommer till bland annat hälsa, crafting och XP. Vare sig du inte får säga något eller inte har något att säga kan du klicka på nedstående klick och fnissa lite glatt för dig själv.

Spana in vår lista till höger med relaterade nyheter. Den är jättelång, kanske lite väl lång, men i och med antalet nyheter innefattandes en såpass redig mängd information finner du säkert något som är oerhört trevligt att läsa.

Yogscast är vettigare? Inte i min värld iaf. De är sjukt jobbiga de där två, och lirar väl inte direkt på topp heller. 20/04 För er som vill se lite vettigare videos: http://www.youtube.com/results?search_query=yogscast+guild+wars+2&oq=yogscast&aq=1p&aqi=p-p2g8&aql=&gs_nf=1&gs_l=youtube-psuggest.3.1.35i39l2j0l8.1744.3966.0.5996.10.10.1.0.0.0.36.284.9.9.0. Där kan man bla få... 19/04 för er som undrar hur instanser kommer fungera då de klassiska classerna inte existerar kan jag rekommendera denna länk http://www.youtube.com/watch?v=2IM2rAK0Q-8 och jag vill också rekommendera denna video då The Cynical Brit pratar om vad han tyckte... 29/03 Exakt min känsla också. Jag är både oroad och nyfiken på hur det hela verkligen kommer fungera. Personligen gillar jag känslan av specifika roller, det känns mer ointressant när alla är allting på samma gång. Måste verkligen testa lite själv snart. ;) 29/03 Jo precis. Tror deras trailer som jag också då såg blev lite för hypad och svår att uppnå. Jag hade en helt annan bild av hur combat skulle fungera, nu känns det som vilket MMORPG som helst, men som sagt, hoppas på beta indeed! Då får man ju se om det... 29/03 Folk är ju fan pinsamma här på FZ ibland... jaja mindre idioter till gw2 i alla fall. 28/03 Så sant.. i samband med GW2 kommer SWTOR bli F2P. SWTOR är inte bra någonstans. Inge end game. 28/03 jo, de är sjukt mkt man måste hammra på de där satans dörrarna, Men hade det gått för fort att riva ner dem hade man inte haft mkt chans att sammla ihop folk att försvara sina keeps! de kanske justerar det innan spelet släpps, dessa betafilmer är ju tro... 28/03 fortfarande ett Amerikanskt företag med en fransk artdirector som gör GW2 dock, så vad vet du? 28/03 spelet har 80 lvls, dom hat tex uttalats sig om att dom själva hatar grinding, tex dom tidigare lvlarna tar lika lång tid att lvla upp som dom senare lvlran,, men det är inte bara lvlarna du lvlar upp utan abilities mm,.. det är ett väldigt intressant... 28/03
Skicka en rättelse