Spana in när Xcom: Enemy Unknowns huvuddesigner Jake Solomon incognito drar in i spelaffärer för att försöka få sitt spel sålt. Det går lite sisådär.

#Xcom: Enemy Unknown närmar sig med stormsteg och lustigt nog försökte spelets huvuddesigner Jake Solomon utan att berätta vem han var sälja spelet i diverse spelaffärer. Han använder sig av intressanta försäljningsfraser som "Gillar du utomjordingar?" "Öhm, nej" "Ja precis, du vill alltså skjuta dem?". Nåväl, beskåda det lite annorlunda klippet nedan.

Får den kanske det att pulsera lite friskt i diverse alienpangarlemmar?

Provade faktiskt inte ens, har inte pengar att lägga just nu ändå även om jag får ner det till halvpris :( 05/10 En konsollversion av en klassiker som Xcom? Har sett en hel del ingamefilmer och personligen så vet jag att jag inte kommer att uppskatta spelet. Jag är för gammal helt enkelt. Mycket av det roliga: basbyggandet, tillverkning, tillfångatagande av levand... 04/10 Blev skraj när han gick runt med ett xbox fodral. Jag lirade enemy unknown och terror from the deep i min barndom och inte fan var det på konsoll. 04/10 Klart det finns en marknad, men hur stor del av den marknaden är den typiska gamern som går till butiker och rotar i lådor? Är mest det jag menar. Jag menar FTL låg ju 1a som bestseller på steam ett tag och det om något är ju ett väldigt målgruppsinrikt... 04/10 Störtskön! Eftersom jag spelade det första en gång i tiden så är det väl rimligt att pröva på detta åbäket också. 04/10 Nja har varit top 3 på steam best seller rätt länge nu, och där räknas inte green man gaming in. Så finns ju helt klart en marknad. 04/10 "Excludes XCOM (NA)" vilket borde syfta på North America. Men skulle rekommendera att köpa det innan det gäller för alla regioner. 04/10 Hrm verkar funka fortfarande även fast den lilla "bannern" på sidan säger "excludes XCOM" Med koden så gck det från 44.99 $ till 33.75 $. Prova igen och se om det funkar? Och 10% förköpsrabat har de haft länge:P (därav 44.99$ utan någon rabatt kod :D) 04/10 Xcom: Enemy Unknown närmar sig med stormsteg och lustigt nog försökte spelets huvuddesigner Jake Solomon, utan att berätta vem han var (är han död?), sälja spelet i diverse spelaffärer. Xcom: Enemy Unknown närmar sig med stormsteg och lustigt nog försök... 04/10 Jag hade struntat i vem som försöker sälja spelet och ryckt det ur handen och kastat pengarna på honom innan han ens hunnit börja prata!!!! 04/10
Skicka en rättelse