Varken 007 Legends, Quantum of Solace eller Bloodstone finns kvar på Steam eller Activisions onlinebutik. Är de på väg att ge upp James Bond-licensen?

Hux flux har #Activision plockat bort James Bond-spel från Steam och sin egen onlinebutik. Spelen som drabbats är #Quantum of Solace från 2008, #Blood Stone från 2010 och #007 Legends, som släpptes så sent som i november.

Frågan är om spelen kommer saknas.

Activision har ännu inte kommenterat historien, men enligt avtalet ska de ha James Bond-licensen till och med 2014. Men med tanke på spelens svala mottagande spekuleras det i att de ämnar släppa licensen tidigare än väntat.

Håller med fullständigt. NOLF var i princip det första PC-spelet som jag spelade seriöst och jävlar vad kul det var. I mitt tycke är ettan fortfarande det bästa SP-spelet jag kört och tvåan är ju inte långt därifrån. Hoppas innerligt att vi får se en... 07/01 Dune 2 är dock inget filmlicensspel, det är dock löst baserat på frank herberts böcker (vilka det finns.. 6 stycken av? Har bara läst de två första). Dune 1 däremot är baserat på filmen. 06/01 "Based on the Comic Book by Robert Kirkman, Tony Moore and Charlie Adlard" Därav Bonus. Är ett licensspel dock inte från film. Jag bara syftar på att det finns en hel del "licens" spel som är bra, många som är så emot det. 06/01 Skylanders är ju ganska nytt, och dom har tjänat hur mycket som helst där. Figurer blir utsålda direkt och de har gjort flertal spel i serien. Sedan Diablo 3 som sålde skit mycket. Black ops 2 som sålde mycket. SC2 expansionen lär sälja ganska mycket.... 05/01 Walking Dead är ju inspirerad av serietidningen och INTE tv-serien. 05/01 Ja man har en överskådlig alfabetisk lista på sina spel och så klickar man på det man vill ladda ner och installera. 05/01 Ja, i Steam har man sitt Library där man kommer åt alla spel och annan programvara man någon gång köpt på Steam, oavsett om det för tillfället är installerat på datorn eller ej. Man kan sortera spellistan på olika sätt, markera favoriter, enkelt se nyhe... 05/01 Jo jag vet attt spelen binds till ett konto och klankar inte ner på steam, men dom flesta nedladdingstjänster tar bort vissa spel efter ett tag, jag vet inte hur det är på steam men på xbox onlineshop där tas nedladdnings ikonen för ett spel bort och... 05/01 Du är inte särskilt insatt märker jag. Samtliga digitala spel jag köpt ägs av mig, inte datorn. Jag bytte nyligen dator (byggde ny PC i mellandagarna) och har redan installerat mina gamla, digitala Steam-spel på nya datorn. Inga som helst problem. 05/01 Du har alltid kvar dina köp, de försvinner inte. Blir endast borttaget från affären. 05/01
Skicka en rättelse