Det som inte är zombies ser väldigt mycket ut som zombies.

#Naughty Dog har varit restrektiva med att beskriva fienderna i lovande #The Last of Us som zombies, förmodligen i rädsla för att placeras i "åh, ännu ett zombiespel"-facket. Istället använder de termen "infekterade" och vill att den svampliknanden epedemin mer ska fungera som bakgrund som relationen mellan huvudkaraktärerna utspelas mot.

En clicker är inget hångelmaterial

Efter en närmare titt på fienderna är det dock inte svårt att dra paralleller till levande döda och till spel som #Resident Evil. De infekterade finns också i flera varianter, snabba springare som gärna sluter upp i flock för att attackera dig. Clickers är helt blinda men gör du minsta ljud kan de ändå lokalisera dig och döda dig med en tugga. Den tredje nivån är så smittade av svampen att de knappt går att känna igen som människor.

Inte de vanliga infekterde heller visar det sig

[video=13450]

I slutet av Toads karriär

Nja jag finner det mer logiskt att zombies borde vara långsamma, förvisso springs det i t.ex Return of the living dead vilket jag också stör mig på + att vissa pratar vilket är ännu mer dumt. Och du har rätt i den gemförelsen, men jag gör viss skillnad... 12/02 Åh... Jag gjorde misstaget att testa I Am Alive i villfarelsen att det skulle fylla min Last-of-us-bägare åtminstone lite grann. I 10 minuter gjorde det det, men man ledsnade rätt snabbt tyvärr och nu är bägaren tom igen :( Ambitionen fanns där, men det... 08/02 Jo, jag har blivit sugen ett par gånger, men efter att ha testat en del av spelen hos en polare, så har jag antingen spelat igenom skiten där (Killzone), blivit grymt missnöjd (Lair) eller så har skiten släppts på PC också (Heavy Rain), så... Nej. Behov... 08/02 en annan film visar hur de blir separerade (hissscenen om du sett den) så jag tror inte att spelet till 100% kommer bygga på att de måste förlita sig på varandra, och då måste hon ju rimligen vara vid det laget i handlingen vara iaf lite kapabel på egen... 08/02 Har du inte blivit sugen att skaffa Ps3 än efter alla bra spel som kommit så lär knappast 1 spel till hjälpa speciellt mycket haha 08/02 Haha, ett tag trodde jag faktiskt hon bara var en vanföreställning för honom, att hon bara fanns i hans huvudet. Jag fick troligtvis den känslan av det du just tar upp. 05/02 Finns det info om hur mycket eller om alls man behöver ta hand om och skydda Ellie? i filmen verkar han ju inte bry sig om att tänka på henne utan hoppar över en vägg för att rädda sig själv. Betyder det att hon klarar sig helt själv och man slipper tän... 05/02 Tyckte också det såg lite tråkigt ut, men jag får en känsla av att denna typen av fiende är lite som zombierna i Doom 3, dom är bara till för att skrämmas, sen finns det väl fler aggresiva antar jag. Kanske Boomer är med! 05/02 Ellen Page spelar huvudkaraktären i Quantic Dreams nya spel, Beyond: Two Souls. I detta är hon dock inte med... 04/02 älskar när granaten/bomben sliter bort delar av kroppen på zombierna :D 04/02
Skicka en rättelse