Utvecklaren bakom enormt framgångsrika The Walking Dead vill – och ska – återupprepa succén.

Fjolårets monstersuccé med #The Walking Dead ska inte bli en enstaka fullträff för #Telltale Games, åtminstone inte enligt dem själva. Deras nästa projekt, som baseras på serien Fables, är i full produktion.

– Walking Dead hade stor betydelse för företaget i hur vi ser på saker och hur vi gör saker. Vi tar med det vi lärt oss och säkerställer att Fables kan göra samma saker. Och det gör att det tar längre tid, berättar Telltales VD Dan Connors.

Han fortsätter:

– Vi jobbar hårt. Det ser riktigt bra ut. Vi har antagligen mer att säga ganska snart.

Telltale kommer dock inte att använda sig av namnet #Fables. De vill att vi ska associera äventyret med serieförlagan och Bill Willinghams arbete, men spelet kommer släppas under ett annat namn.

Självklart kommer de att jobba vidare på den. Spelet har mer eller mindre enbart hyllats och framför allt sålt över förväntan. 14/02 Ja! Hoppas verkligen samma team kommer jobba med TWDs2 för ettan var enligt mig riktigt stämningsfull och gripande. 14/02 Nja negativa med trean var att armors inte hade stats. Men det positiva var kunga rollet och alla fruar man kunde ha 14/02 En serietidning. I Sverige kunde du hitta Fables i Nemi-tidningarna. Det är som Once Upon A Time ungefär, fast med fokus Snövit och den Stora Stygga Vargen som jobbar som agenter. Ärligt talat tyckte jag Fables var riktigt tråkig serie när jag läste den... 14/02 Ser verkligen fram emot detta, en de serierna förutom WD, Watchmen, Y: the last man, Preacher och We3 som jag verkligen gillar. 14/02 oookej, mitt misstag. 14/02 Läste på lite om serietidningen - storyn verkar kul som fan. :) Du har alltså fortfarande inte förstått att "Fables" inte har ett skit att göra med "Fable"? ^^ 14/02 Fables är för de som inte vet. En serie som bygger på många av de redan kända fablerna med karaktärer som Snövit, Rödluvan, Mowgli, Aladdin, Askungen. Man skulle kunna jämföra med diverse karakärer som brukar dyka upp i Shrek filmerna eller Once upon a... 14/02 Tur att det inte är den Fable serien då ;) 14/02 Fable 1 var såå mysigt och roligt. Fable 2 började ok, men blev snabbt tråkigt och tog slut alldeles för snabbt. Hann knappt komma igång föränn spelet var över. Fable 3 verkar bara skit. 14/02
Skicka en rättelse