DCS WWII: Europe 1944 gör en Kickstarter nu på torsdag.

#Eagle Dynamics serie med hyperrealistiska flygsimulatorer har hittills handlat om en specifik flygfarkost per spel. Men nästa projekt blir mer omfattande – #DCS WWII: Europe 1944 avhandlar andra världskriget i Västeuropa, och ger dig chansen att flyga skönheter som Spitfire, Messerschmitt Bf 109 och P-47 Thunderbolt.

Nu på torsdag drar en Kickstarter-kampanj igång för att finanseria projektet, och om målet nås vankas ytterligare en knippe legendariska flygplan, såsom jetplanet Messerschmitt Me 262 Lockheed P-38 och Boeing B-17. Vi får väl hoppas att P-51:an kan importeras från det äldre, fristående #DCS: P-51D Mustang.

I grundutförandet erbjuds en free-to-play-variant av spelet. Nya plan och geografiska områden säljs sedan i separata moduler.

Spelet drivs av spelmotorn DCS, känd från seriesyskonen P-51D Mustang, #A-10C Warthog och #Black Shark, men den nya landskapsmotorn Edge och diverse nyheter förväntas försköna saker och ting.

Vi har ännu inte sett någon antydan till releasedatum. Håll ögonen på Kickstarter.com framåt torsdag för mer information om WWII: Europe 1944.

ok ;) jag måste erkänna att jag inte hade någon koll och tyckte jag tog i med 1 timme men min poäng var ju att det tar ett bra tag innan saker hände för dem och det verkar ju stämma ;). Tack för informationen. 03/09 Krävs kanske mer handpåläggning för sköta alla inställningar, men sammantaget är det ju å andra sidan bara en bråkdel så mycket att hålla reda på. 03/09 De är ju dock mycket mer svårflugna än moderna plan där allt är automatiskt då planet väl är uppstartat. I gamla propellerplanen måste du konstant reglera propellerinställningar, gaspådrag, bränsleblandning, osv för att få ut mest kräm ur dem, och för... 03/09 pfh...vem behöver spitfire när man har p-51 och Hurricane (eller P-38 ) 03/09 Ungefär samma kan sägas om DCS (lockOn var inte särskilt mycket att hurra över), de har inte bevisat någonstans att de kan göra en komplett simulator utan de lägger år och dar på ett plan i taget. IL2 har ju levererat kompletta spel och förutom då Cliff... 03/09 Vad spelar det för roll hur lång tid det tar att modellera dom? Jag tycker precis tvärt om, att gamla plan är rätt ointressanta. Tror knappast att det är några problem för ED att utklassa IL2, förutsatt att de håller samma kvalitet som DCS i övrigt. Sen... 03/09 Ehm, tar bra mycket tid att modellera ww2 plan också och de är ofta mer intressanta att flyga i cockpit utan en massa extra system. Il2 dominerar ju dock pc ww2 utan tvekan så får se om Eagle ens kan hota dem. 03/09 Lite meh, tycker jag allt. Grejen med DCS är ju detaljrikedomen i simuleringen av alla system och hela cockpiten. Flygplan från 30-40-talet har ju inte mer än en handfull reglage. 03/09 Flygräder från England till Tyskland kunde ta en bra bit över 6 timmar tur och retur...jag gissar att de, i likhet med de flesta andra flygsimulatorer, kommer ibkludera en tidshastighetsreglering man kan använda ;) Annars är det alltid trevligt med fler... 03/09 Så man ska flyga ifrån tyskland för att bomba england i vad det nu kan ha tagit 1 h +? (plus det omvända) väldigt kul med realistiskt krig. 03/09
Skicka en rättelse