Att digitala nedladdningstjänster slagit rot har du nog inte missat, #Sony satsar stort på PSN och #Microsoft är inne på samma bana med Xbox Live. #Valve har med Steam gjort nedladdning av spel via tjänsten till en sport – flest köpta spel under sommarrean vinner. Planerar du att köpa #Killzone: Shadow Fall på PSN, då bör du ha i åtanke att det tar upp mycket plats.

Fergal Gara som är chef för #Sony i Storbrittanien har berättat hur mycket plats #Guerrillas spel faktiskt tar upp, och det är hela 50 gb. Kanske är ett helt digital Playstation 4-bibliotek något som får vänta. Om inte, då kan det vara en bra idé att redan nu spana in en större hårddisk till konsolen.

Jag har ganska nyligen satt en 1TB disk i min PS3... lär bli till att byta med PS4:an sedan :) 01/10 Eller så kan man ju bara köpa det på skiva så blir det lite lättare. Man kan spela medans man laddar ner iaf så man slipper vänta på hela nedladdningen innan man kan spela. 01/10 Är ganska säker på att det var ett skämt... 01/10 Tack för din förklaring. Jag läste nåt om att det inte spelade någon roll vilken disk man satte i. Ska kika på filmen när jag får möjlighet 01/10 Förstår inte riktigt problemet med att ladda ned 50GB. Många hushåll sitter på linor med 100 Mbit/s (eller mer) nedladdning. Förutsatt att Sonys servers nu kan låta konsumenten utnyttja sin bandbredd till fullo, går ju detta på ett kick. Även för den... 30/09 Går ju alltid att köpa det på skiva annars 30/09 Geez, du lär ju få spelet hemskickat snabbare. :D 30/09 7200 rpm nergraderas inte till en 5400 rpm. Enda problemet är att söktiden på en 7200 rpm är nästan lika sölig som en till 5400 rpm. Så du tjänar inget knappt något på hög rpm om du inte överför stora filer vilket spel och program inte är. Därför är en... 30/09 Nån som vet vilka hastigheter på diskar ps4 stödjer? Bytte precis i min ps3 och där spelar det ingen roll hur snabb man har eftersom den ändå bara klarar av att överföra i en viss hastihet, så även en 7200 nergraderas till 5400rpm 30/09 Men va f-n ! Ska spelen ta plats nu med! Det var droppen! Nu blir det inget PS4!........... 30/09
Skicka en rättelse