Assassin's Creed: Unity sägs få sällskap av Assassin's Creed: Comet.

Förra veckan avslöjades #Assassin's Creed: Unity, ett nytt äventyr som senare i år tar oss till franska revolutionen och blir det första spelet i serien som dedikeras till pc samt nextgen-konsolernas kraft. Men enligt flertalet olika källor har #Ubisoft fler järn i elden än så och planerar även en titel till Playstation 3 och Xbox 360 under hösten (oklart om pc- och Wii U-spelare får vara med och leka).

Ska vi tro Gameblog (och Kotaku) är detta Assassin's Creed: Comet. Det sägs äga rum under och kring 1758 och låter oss träda in i rollen som Shay, en sjöman tillika tempelriddare som utforskar Atlanten i sitt skepp. Med andra ord ser det ut som om det sjöblöta temat som föddes i #Assassin's Creed III och drogs till sin spets i #Black Flag kommer leva vidare. New York ska vara en prominent plats och ikoniska karaktärer som Haytham Kenway och Adewalé sägs dyka upp.

Stämmer detta blir det första gången två prominenta delar i serien når oss samma år. Det kommer glädja många fans – men även ge kritikerna vatten på sin kvarn.

Jag följer serien fortfarande och eftersom alla spel håller måtten så har jag ingenting emot detta. Jag hade velat se lite mer utveckling på combat och stealth-systemen bara. Men förrutom Revelations och till viss mån 3an så har inga andra i serien gjor... 29/03 Tröttnade efter Ezios äventyr. 28/03 Som sagt, jag VET att det finns info om lore och allt runt omkring. Men jag vill ha det i spelet, inte på en wiki. 28/03 Det finns mycket information på wikin: http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Jennifer_Scott 28/03 För min del får dom gärna producera hur mycket spel som helst så köper jag dom jag vill ha sen.... 28/03 Jahå ser ut som man får kanske skamma sig en X360 250GB för 500-700kr då till hösten där. Om det kommer till pc köper ja la där. Har trots allt min AC collection där efter jag sålde mitt 360 innan det sjönk i värde så ofantligt mycket så tog jag och ska... 28/03 Låter bra, jag är väldigt nyfiken på storyn om Edward och Haytham. Speciellt vad som gör att Vet att det finns lore kring det här redan, men jag vill ha det i spelform. :) 28/03 Håller med, men kan ändå inte skaka av mig en viss skepsis. Mer än något annat hoppas jag bara på att de har vett nog att avsluta AC-serien innan de har antingen spätt ut storyn så pass att den varken har intresse eller sammanhållning kvar eller alla... 28/03 Jag är taggad som tusan. Så länge det rör upp samma känslor som Black Flag (och gärna nya) spelar jag gärna två olika äventyr. Det är trots allt olika team och olika idéer dom bygger på. Om mjölken är lika god som vanligt kommer jag stanna kvar. 28/03 Trevligt. 28/03
Skicka en rättelse