Vi har spelat Maxis nya livssimulator.

För några veckor sedan var undertecknad hos #Electronic Arts stora kontor i San Fransisco för att få ett första möte med #The Sims 4, som ska släppas i höst. Medan vi har försetts med en digital munkavel vad det gäller intervjuer och det uppfräshcade Create a Sim-läget fick vi också bekanta oss med husbyggarläget - avdelningen där många spenderar mest tid.

Två splitternya bilder från byggläget

Maxis målsättning har varit att göra det ännu enklare att göra detaljrika kreationer. Rum är nu enklare att rita upp (slut på väggpillandet) och kan framförallt flyttas runt hursomhelst när de är klara om du får ångest över planlösningen. Du kan också välja mellan tre höjder på väggarna samt göra rundade burspråk. Min spontana tanke var att använda det som möbleringsverktyg för att slippa bära runt soffor och andra tunga saker för att sedan ångra sig.

Ett mer djupgående intryck av spelet i stort kommer att publiceras den 10 juni då vi också kan avslöja släppdatumet. Om det är något särskilt du undrar över är du välkommen att plita en kommentar så ska jag se vad det fullmatade anteckningsblocket kan svara på.

Hade inte varit helt fel att göra The Sims lite mer realistiskt och inte att allt är perfekt för allt och alla. sätt +18 på expansionen bara "Dark Sims" 01/06 Jag är definitivt för det förslaget. Maxis pratar om att ge spelaren möjligheten att välja. Låt mig då skapa en trasig familj med bråkiga barn där äldste sonen experimenterar med droger medans föräldrarna dricker sig fulla i vardagsrummet och tonårsdott... 30/05 Introducera diverse droger till karaktärerna och låt de gå bersärkargång i huset. 29/05 Ja, men den här gången verkar de faktiskt ha tagit en massa saker som kom med The Sims 3 expansionerna och satt dem i grundspelet i The Sims 4. Det gillas skarpt! 29/05 Jag skriver så därför att jag tror att det kommer bli så. De gjorde likadant med tvåan och trean. Tvåan fick massvis av expansioner och mycket som de lade till togs bort i trean för att sen återlanseras i nya expansioner, till exempel husdjur. EA kommer... 29/05 ...vad mängder av folk tänker. ...vad mängder av folk skriver. 29/05 Längtar riktigt mycket efter det här! Längtar till att få bygga mina drömmars hus ännu en gång! 29/05 Det ser väl ändå ut att vara rätt mycket nytt? Grafiskt är det inte något jättelyft, lite mer tecknad stil. Men byggläget och hur man skapar simmar är ju klart förbättrat med mycket större friheter och det är väl det som är själva grunden i spelet? 29/05 Vild gissning; Social interaktion som med alla andra dundertabbar. Sims 4 kommer troligtvis att ha denna pest med integration mot Facebook, Twitter, Mötesplatsen, Gmail, Redit, Cnn, Riksskatteverket, Netonnet så att ditt spelande sprider information om... 29/05 känns inte som dom ändrat mkt alls, 10% av grafiken och tillägg i byggläget som dom mkt gärna kunde ha lagt till redan i sims 3. det kommer bara handla om nysläpp och expansioner, vi vet ju hur dom är :) 29/05
Skicka en rättelse