Berätta vilka spel du helst vill se när sommarens stora spelmässa slår upp portarna.

Klockan 18:30 på måndag rullar #EA:s E3-presskonferens igång, och E3-mässan 2014 är i praktiken öppnad. I år har ovanligt många utgivare släppt info om framtidens spel redan innan de flyttar in sitt pick och pack i LA Convention Center, men fortfarande finns gott om plats för spekulation.

Vilket är vad vi tänker be dig göra nu – diskutera vilka spel som kommer visas, och vilka som inte kommer ges plats. Blir det nån bomb à la #Watch Dogs för två år sedan? Några besvikelser? Vad vill du helst se, och vad skulle få dig att rycka nätsladden ur datorn? Och, vilket spel blir hetast på E3 2014? Lätta ditt hjärta i kommetarerna!

Vi tror att The Division kommer ges utrymme på E3. Men hur hett är det?

FZ strömmar alla presskonferenser direkt, och du kan chatta med oss och andra FZ-medlemmar under tiden. Vi hårdbevakar och rapporterar som vanligt allting som händer. Presskonferenstider och annan matnyttig information har du här.

Här är en lista på spel och annat som är bekräftade på E3, som tros hamna i rampljuset under mässan eller som vi hoppas ska dyka upp. Listan är givetvis inte komplett, snarare diskussionsnäring. Fyll på med egna tankar, gissningar och önskemål.

[quote]#Microsoft (presskonferens 18:30 måndag)

#EA (presskonferens 21:00 måndag)

#Ubisoft (presskonferens 00:00 tisdag)

#Sony (presskonferens 03:00 tisdag)

#Nintendo (presskonferens 18:00 tisdag)

#2K Games

#Bethesda

#Activision

#Sega

#Telltale Games

#Warner/#namco-bandai|"Namco Bandai"

Skicka en rättelse