Spelets producent förklarar varför du ska betala fullpris för spelet som många hellre hade sett som ett dlc-paket.

Få spel har fått så hård spelarkritik som #Battlefield Hardline.Trots förvandlingen från krigsspel till tjuv- och polis-dito har det fått duktigt med skäll för att vara en dyr karbonkopia av sina släktingar, som borde ha släppts som dlc till lägre pris. Inte helt överraskande är utvecklarna #Visceral av annan åsikt, och i en serie tweets hittar vi ett inlägg där producenten Steve Papoutsis förklarar varför han tycker Battlefield Hardline är värt fullpris.

Mer av allt, menar alltså Papoutsis. Håller du med om att det räcker för ett pris på sisådär 600 kronor, eller vad mer kräver du för att motivera fullpris?

Papoutsis svarar också på en rad andra, mer gameplay-orienterade Battlefield Hardline-frågor. En sammanställning återfinns i Battlefield-bloggen.

Battlefield Hardline avtäcktes officiellt på E3-mässan i juni, men då var det redan välkänt efter ett par veckor fyllda av rykten och läckt (eller "läckt"?) information. Det släpps till pc, PS4, PS3, Xbox One och Xbox 360 i slutet av oktober.

Jag lät den frågan återstå eftersom svaret på den frågan självfallet är ja 16/07 Jag har spelat av och till sedan BF1942 och vad det har med saken att göra kan jag inte förstå. Frågan återstår ju då att om du inte gillar spelet så är det väl inte svårare än att ge f*n i att köpa det? 16/07 Det har aldrig funnits ett inbyggt motstånd mot battlefield serien i den svenska spel communityn, skiten DICE får nu har dem jobbat för och förtjänat, dem borde fått den redan när dem släppte Battlefield 3.5 för 500kr + premium för 500kr, vi har tvärtom... 15/07 Jag lovar att inte ens hälften av er hade klagat på priset om de bara tagit bort "Battlefield" ur namnet. Tycker ni inte om spelet köp det inte, hur svårt kan det vara? 15/07 Nej jag är verkligen inte korkad. Läser du verkligen alla inlägg och har du då aldrig läst något skrivet med ironi. Tyvärr är det svaren här som är ganska korkade från de som inte förstod texten eller läste alla inläggen. Det var faktiskt inte alltid... 14/07 Ja det vet jag också! spelat ett x antal timmar i det fantastiska spelet! saknar det (den tiden) som f*n också... Men Battlefield 3 är tänkt att vara en "efterföljare" på Battlefield 2 genom samma tema och stil, samt inkluderat Singleplayer. 14/07 Snälla kom ner från din höga häst. indie älskare och gratisgeneration? EA lurar ju sina köpare och idioter som dig bara kastar pengar på dom för ofärdiga produkter, kopior på skit dom redan gjort och online spel som inte funkar. Du säger att du spelat... 13/07 Måste hålla med men 400 är ok för mig. Oavsett vad ni tycker. 12/07 Jo dagligen men många här förstår tydligen inte ironi. My bad antar jag då jag inte var övertydlig i texten. Och vad andra antar om mig är något jag lägger väldigt lite energi på. :) 12/07 Man försöker med en övertalningskampanj för att få folk att betala fullpris för detta. Spelade betan och det var kul, men inte 599:- kul. 12/07
Skicka en rättelse