År 2010 släpptes #Final Fantasy XIII till Xbox 360 och Playstation 3. Kan det vara så att en pc-version är på gång nu, fyra år senare?

En användare hos Neogaf har uppmärksammat att en Steam-ikon har dykt upp på den japanska sajten för spelet, bredvid bilderna på X360, PS3 och #Square Enix streaming-tjänst. Även på den nordamerikanska sajten står pc med som format, dock utan något konkret släppdatum.

Det kan förstås röra sig om ett misstag, och Square Enix har ännu inte uttalat sig om en eventuell pc-version. Vi kategoriserar därför detta som spekulationer tills företaget tar bladet från munnen.

FFXII är nog det final fantasy spelet jag har spelat igenom mest och tillbringat massa tid på. Jag älska spelet! Man kan tycka att stridssystemet är dåligt eftersom mesta tiden trycker man på auto attack. Men ju längre in man kommer ju mer inser man att... 18/09 Kan dem inte bara göra ett nytt retro style FF och chilla med nya ideér tills de testats av spelarna i betaversioner? 18/09 Spelet är riktigt bajs tills andra hälften, och som jag brukar säga så ska man inte behöva spela 50% av spelet innan det blir roligt. 17/09 Köp direkt! Hade det på PS3 men körde aldrig klart det. Minns att jag gillade det. 17/09 Ge mig FF9 och 12 i stället, det känns som ett hån att 13 är det spelet som kanske får en PC port. Men å andra sidan så ska man inte klaga om det innebär en större chans att få framtida titlar till PC. 17/09 Visst är det trevligt med åsikter? 17/09 Jag tycker storyn i 13 var rätt okej. Däremot var spelet för lätt och för linjärt första halvan av spelet. 17/09 Håll det borta från alla plattformar så är mänskligheten nöjd. 13 är ett fruktansvärt spel rakt av, storyn är skrattretande dålig, karaktärerna är platta och usla, battle systemet är utan tvekan det sämsta i hela serien och sen att det är extremt linjär... 17/09 TGS börjar ju imorgon så vi lär nog kanske få höra något då, dock med det sagt, de bör fokusera på de andra spelen före 13, som ärligt talat är en av de sämre i spelserien, de senare spelen var bättre som spel men storyn blev bara rejält mycket sämre... 17/09
Skicka en rättelse