Tuffa krav på Frostbite-titlar

EA:s teknikchef med ansvar för Frostbite-motorn, Johan Andersson, vill att Windows 10 och DirectX 12 är ett minimikrav för alla Frostbite-titlar som lanseras inför julhandeln 2016. Det rapporterar Swecklockers.

Det är i en tweet som Andersson för fram kravet, som han säger är "lite agressivt men har stora fördelar." Enligt Swecklockers så antyder också Andersson att arbetet med att uppdatera Frostbite 3 med DirectX 12-stöd är igång, nu när både Inquisition och Battlefield 4 är släppta.

Windows 10 med DirectX 12 släpps någon gång i sommar.

Mycket bra beslut, det driver utvecklingen framåt. Bara det är bakåtkompatibel med DX11 11/04 Det var det bästa jag hört. EA/DICE tror folk kommer köpa deras produkter 2016. 09/04 "Vulkan is derived from and built upon components of AMD's Mantle." Kanske inte svaret du hade hoppats på, men Mantle lever vidare... på sätt och vis. 09/04 Undra vad det betyder för mantle, känns som ett dåligt skämt jag själv gick på. Huvudsaken är att det blir bättre för alla! 09/04 Om DX12 är minimum krav. Så är fan dags att ni gör ett Battlefield som är roligt att spela också. Jag vill ha ett Battlefield som är mer som Battlefield 2 istället för Battlefield 3 och 4. 09/04 Inga problem! :) Beklagar, ingen ondsint foliehatt-konspiration från det gröna laget just denna gång. Om även du hade tagit och läst SweClockers-artikeln så hade detta stycke text inte gått att missa; Förutom att användare kommer få enkel och gratis til... 09/04 Hrmpf kommer amd göra något liknande? Annars låter detta garanterat som något nvidia sponsrat. Mina 6970 kort fungerar fortfarande hur bra som helst för att spela med. Visst, man kan inte maxxa allt. Men på en 1080p@120hz skärm duger de mer än väl fortf... 09/04 Tackar för infon! :) 09/04 Kan inte hålla med, tycker den blivit sämre och med fler buggar för varenda funktion de lagt på sen 1.0 versionen. Första versionen var tajt och med snygga funktioner som läppsynkning på karaktären när man snacka i clan chatt, funktioner som bantats bor... 09/04 Joakim Bennet, du kan inte sätta rubriken i citationstecken på det sättet om han inte har sagt exakt så. Det är ju för fan inte ens en korrekt parafrasering. 09/04
Skicka en rättelse