Under #Microsofts Build 2015-konferens passade de på att demonstrera kraften i DirectX 12. För ändamålet fick en dator med fyra GTX Titan-kort köra en demo från #Square Enix som visar vad framtidens grafik är kapabel till.

Youtube-kvalitén sänker förstås intrycket något, men det går ändå att se imponerande detaljarbete i framförallt ansiktet och håret. 63 miljoner polygoner per scen är det som gäller, vilket är ungefär sex till tio gånger mer än vad DirectX 11 klarar av.

Via PC Gamer.

Blir väl som vanligt. De släpper en "Titan" version för 10k+ först följt av en nerbantad normal konsument version som är knappt 10% bättre än förra gen. Imo Titan X skulle varit vanliga 980. Tramsigt att de ska dela upp hårdvaran i olika instanser. Det... 03/05 "Gamers will know" http://9gag.com/gag/awKG1Nr 02/05 Bara att vänta tills Nvidia släpper sin nya arkitektur, Pascal någon gång under 2016. Upp till 6x högre bandbredd på minnet och upp till 4x beräkningskraft, samt upp till 32GB minne. 02/05 Va är det som säger att inte nästa generation grafikkort kommer vara lite kraftiga som 4xtitan? Kanske inte som 4 titan men bara kolla redan hur långt man kommit i titan x.......och det är inte ens nästa generation. Förstår inte allt whine, det här är... 02/05 Det jag såg var att grafiken kan bli riktigt imponerande med 4 GTX Titan och en burk som kan driva dem. Kul ifall Dx12 blir bra och sådär, men jag undrar hur mycket jag måste spendera innan jag kan uppleva samma resultat som man ser i alla tech demos. 01/05 Tänk om man hamnar i koma, vaknar upp 20 år senare.. Doom2 var min största titel i början på spelandet.. vilket var i slutet på 1994.. jag drömde om potentialen i spelandet men att vara där, här i nutid se spelpotential för nästkommande period är häftig... 01/05 Kul att varannan kommenterar kvalitén på videon istället för det faktum att dom har en dator som går på minst 40k för att köra detta i "real-time". Visst det är vackert som få men fan det kommer aldrig att se ut så i Dx12. Det tar för lång tid att göra... 01/05 Ju mer detaljer, desto stelare blir det. 01/05 WQHD borde vara standard på Youtube vid detta laget, speciellt från ett företag som lägger upp videon... 01/05 Hur f-sen kan man bedöma skillnader mellan DX11 och DX12 i 720p på youtube? Ladda upp ett klipp år 2015 med 720p som tak i syfte att visa kraften i en maskin med fyra TitanX som kör ett state of the art DX12 demo. Hur tänker man där? Sånt här måste man... 01/05
Skicka en rättelse