Betala en slant i månaden för rabatter, tidigare tillgång och fria fullprisspel.

Helt utan information till medierna har #EA smugit igång Origin Access här i Sverige. Det är en prenumerationstjänst för pc som för 40 kr/månaden (eller gissningsvis 240 kr/år) eller ger dig ett par dagars tidigare access vid vissa spels premiär (t.ex. #Unravel, som du får spela fyra dagar tidigare), låter dig spela ett 15-tal EA-titlar utan kostnad och rabatt på spel som säljs via Origin.

Origin Access hade premiär i Nordamerika och Storbritannien för ett par veckor sedan, och nu har tjänsten alltså kommit hit också. Om den låter bekant är det sannolikt för att du tänker på EA Access, vilket är samma tjänst fast till Xbox One.

De här spelen får du tillgång till:

Det skulle jag nog säga att jag tror du gör, :P själv har jag inte ett enda av spelen. Tror jag äger 3 spel på Origin och 2 av dom fick man gratis och 1 var med i en humble bundle. Har inte ens origin installerat längre. Steam och Uplay är det enda jag... 16/02 Älskar när en betalar för ett abonnemang och helt plötsligt "får" saker helt "gratis"! 29/01 40 kr/mån gäller just om man kör månadsvis, det lägre priset gäller årsprenumeration. Så var det i alla fall för EA Access och för Origin Access utrikes, så det borde gälla även här nu. BF3 är grundspelet, BF4 är Digital Deluxe. Jag var slapp och skrev... 29/01 Den sistnämnde där var det ja. Missade det, tack så mycket. Lite luddigt skrivet av de, kanske får invänta något officiellt svar huruvida spel enbart läggs till eller även kan tas bort från Vault. 29/01 Eftersom att det står "Medlemmar får tillgång till The Vault" så antar jag att när man inte längre är medlem, så har man inte längre tillgång till The Vault. Eller menar du att dom tar bort ett spel från The Vault samtidigt som du är medlem och spelar... 29/01 Förblir spel som hamnat i Vault där eller finns där risk att något man lirar försvinner tro? Hittade inget i FAQ'n. 29/01 Ja jag tänkte på "Gäster med gester" om ni minns den gamla TV-klassikern. 29/01 Nånting är skumt... först skriver dom: Play First-testversioner *Riktiga spel; inga demoversioner. på https://www.origin.com/sv-se/store/origin-access men när man kollar på https://www.origin.com/sv-se/store/origin-access/trials står det: "Prova de två... 29/01 Så spel som tappar i sale får man tillgång till och spel som är nya kommer inte in förrän de tappar i sale tillräckligt? Lite det som är hela grejen antar jag. Tjänsten verkar rikta sig till de som inte spelar så mycket för de flesta som spelar mycket... 28/01 +1 på den rubriksättningen! 28/01
Skicka en rättelse