För tre år sedan köptes #Relic Entertainment upp av #Sega och där med blev en klassisk strategistudio räddad från en säker undergång. Ett spel det viskats om sedan dess är #Warhammer 40,000: Dawn of War III. Viskningarna har idag förvandlats till skrik.

På officiella sidan för #Dawn of War har #Sega och #Relic Entertainment släppt en kort teaser, som endast meddelar att något kommer hända den 3 maj. Vi förutsätter att det här är #Warhammer 40,000: Dawn of War III och tjuter samtidigt av förväntning.

https://www.youtube.com/watch?v=N_ZgyNoHtjw 03/05 När ett spel har basbyggande har man mer kontroll över vad som händer i i spelet, vilket innebär att det finns mer utrymme för att göra bort sig, det finns ett högre tak. Tech strike t ex. Jag har inget emot RPG och spel med loot, men det var kanske int... 03/05 Jag håller med dig och RTS är en av mina favoritgengrar. Jag tror det handlar om vad man var van vid. Om man kommer från ettan och tyckte den var rolig så blev det nog en stor förändring. Jag började spela DoW2 och gick sen till DoW och jag tyckte DoW2... 03/05 Hade varit nice med ett nytt Dawn Of War! Varför vill alla ha tillbaka Basbyggandet från de första spelen? Gillade Dawn Of War 2 med endast ett par trupper till sitt förfogande då man fick tänka taktiskt och inte rusa in i strid utan att veta vad som... 03/05 Jag tror du behöver öva på läsförståelse. 03/05 Fast varför det? CoH 2 lever ju och utvecklas. Man skulle ju kunna få bättre optimering, visst, men vad annars tänker du att du saknar? 03/05 Underbart! Hoppas på en blandning av ettan å tvåan. Basbyggandet i ettan var kul men kan klara mig utan det bara det blir stora arméer så blir jag nöjd :) Tvåan gillade jag men var för få enheter tyckte jag. Vill ha massiva arméer som vräker sig mot var... 03/05 Under lång tid har jag sagt att det finns två spel som kommer få mina ögon stora som tefat DoW 3 och Red DeaD 3 One down, one to go! :D 03/05 OMG 03/05 Eller hur, snacka om clickbait! Såg denna nyhet på en annan spelsajt tidigare..inget är bekräftat än men hoppas som tusan på DoW3! Lite uselt av FZ med rubrikval etc dock... 03/05
Skicka en rättelse