Under gårdagen skrev vi, på eget bevåg, att #Warhammer 40,000: Dawn of War III var bekräftat av #Sega och att det var med #Relic Entertainment vid rodret. Föga förvånande, stämde det hela och vi kan nu ge er den första informationen om spelet.

I #Dawn of War III tar du kontrollen över Space Marines, Eldar eller den gröna döden i form av orker. Spelet skådeplats är den mystiska världen Acheron, där katastrofalt dåliga vapen upptäckts. Dåliga på det sättet att hela galaxen är i fara.

En av spelets stora nyheter är att du kommer kunna ta kontrollen över stora krigsmaskiner, vilka ska vara de största i spelseriens historia. Dessa ska vara ett sätt att kunna vinna fördel i en annars hopplös situation.

Inget stort tillkännagivande är komplett utan en trailer som får nackhåren att resa sig och #Relic gör oss inte besvikna. Ond bråd död och en sjuhelsikes mängd med orker har du att se fram emot.

Tack till Oxide för detta #nyhetstips!
Jag kollade bara announcement trailern och där bekräftas inte något sådant. Men det är så nice att få höra att basebuilding är tillbaka! :D 08/05 Hur många fraktioner det är spelar inte så mycket. Det som spelar roll är innehållet. tex bra SP kampanjer för alla fraktioner, intressanta och balanserade enheter inom arméerna med variation. 06/05 Tycker det är fattigt om det bara ska vara 3 faktioner. DoW1 och DoW2 hade båda 4 faktioner at launch. Borde inte DoW3 också ha det? Menmen är ändå sjukt taggad! Det bästa från dow1 och det bästa från dow2 ska blandas! 05/05 Kan vi inte bara njuta av den underbara trailern och känna en liten hype över att spelet är på G. Minns när DoW1 kom och hur rolig SP och MP de hade. Story, grafik, ljud kändes verkligen som w40k. 05/05 Du missade poängen helt och hållet, föga förvånande.. Jag klagar på DLC och du går på mig som person.. Att folk klagar på DLC är knappast utan grund. Så om det är någon som ska växa upp så är det du och inte jag. Gör om gör rätt. 04/05 Gameplay tack! 04/05 Fet trailer på sitt sätt, men .... vafan. Spacemarinsen dödar EN jäkla Grot. Inte ens en ork får dom död på. Dom herpderp anfaller med chainsword mot en Killa Kan, när de lär ha krackgrenades på lager. Sen är det inget mer som dom gör annat än dö. Sen... 04/05 Faktiskt inte. Har en högre utbildning än snittet. Det är ditt barnsliga gnäll utan grund som är problemet. Inte min utbildning. Väx upp! 04/05 Personer som dig? Okej.. Personer som dig som troligtvis inte har en utbildning och bara sitter hemma i källaren hela dagarna och avgudar bolag som Valve, Blizzard osv då de aldrig kan göra något fel. Så nu när jag gjort som du, vad tillför detta till... 04/05 Den här "nördigheten" gör mig helt varm i hjärtat! Bryr mig inte om vilken story det blir, givet köp oavsett vad! For the emperor! 04/05
Skicka en rättelse