#Nintendo har tidigare meddelat att E3-närvaron från företaget blir minst sagt skral i år. Den enda titeln som skulle avhandlas var #The Legend of Zelda till Wii U och NX – men nu har de utökat E3-planerna till att även innefatta en handfull andra titlar.

Istället för en Nintendo Direct-sändning får vi hålla tillgodo med Nintendo Treehouse. Under dessa livesändningar med programledare kommer vi under första dagen att få kika närmare på Zelda samt #Pokémon Sun och Moon. Sändningen börjar klockan 18.00 den 14 juni.

Den andra dagen är det #Pokémon Go, #Monster Hunter Generations, #Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past och #Tokyo Mirage Sessions #FE! som gäller. Sändningen börjar 19.00 den 15 juni.

Sändningarna ser du exempelvis via Nintendos officiella Youtube-kanal.

Via Kotaku.

Jaha.. det var ju mycket annat än Zelda som visades.. eller missade jag något? 15/06 Ja du, jag tycker som sagt att Mario har varit i betydligt fler skepnader även om man i stort sett göra samma uppdrag, dvs rädda någon. Zelda gick från sido-scrollande till 3d, och även det innebär rätt så stora förändringar som jag inte bryr mig om att... 08/06 Då är vi alla fall överens om att CoD har ett fixerat koncept som utvecklarna vägrar byta. Det är precis vad jag tycker om Super Mario. Det enda som egentligen har ändras i båda dessa spelserier är temat. Nintendo återanvänder fiender, musik, 'power ups... 05/06 Har spelat de flesta CoD spel, de är på räls, de är starkt skriptade, de är korta... MP har jag inte brytt mig om. Super Mario Bros 1, 2 och 3 är har t.ex. alla helt unik design, och Mario World 1 och 2 skiljer sig rejält också. Andra exempel har jag... 05/06 Hur många av alla 25 CoD har du spelat? Du menar alltså att dessa Mariospel som du drog är så mycket annorlunda än alla andra? Utveckla gärna varför du anser det. 05/06 Umh nej. Betydligt större skillnader mellan dessa spel än CoD. Super Mario sunshine är ett spel som de t.ex. inte har återupprerpat igen Galaxy spelen som de har gjort 2 av hade de heller inte tidigare gjort. Eller icke förglömma att man gjorde en lycka... 05/06 Håller helt med dig, det är väldigt mycket av samma hos Nintendo. Men de kan ju uppenbarligen göra nya spel också. Splatoon blev väl något av en succé? Har dock inte provat det själv än. 05/06 Min gissning är att folk tjatar för att de vill ha något nytt. Det vore en logisk förklaring. Nintendo verkar inte våga testa något annat. De flesta utvecklare idag kör på säkra kort, vilket leder till att spelserier tenderar att bli tjatiga i längden.... 05/06 Hahahaha va. Folk har ju tjatat över det hur mycket som helst. Personligen förstår jag inte varför folk bryr sig om att tjata om att det släpps liknande uppföljare hela tiden. Helst när man inte spelar dem i vilket fall. varför ska jag då klaga över det... 05/06 Även om jag personligen är väldigt förtjust i flera av deras spel, så måste jag hålla med dig. Det börjar bli en aning uttjatat nu. Folk klagar på Call of Duty, men att Nintendo har släppt samma spel med ny kostym (Mario tex) i 30 år är inga problem. 04/06
Skicka en rättelse