Mer förstörelse, mer skillbaserat – men är det tillräckligt?

Mästerredaktören #Calle Johansson-Sundelius är just nu i Los Angeles och springer runt på mässområdet för att testa de senaste titlarna. Idag har han spelat conquest i #Battlefield 1, och här följer hans första intryck.

Spelet är, enligt Calle, tillbaka på #Battlefield: Bad Company-stadiet när det gäller förstörelse. Det verkar även som om #Dice implementerat svensk midsommar – ena sekunden sol, för att sedan bli skyfall. Hans första intryck kan du se i sin helhet nedan.

Problemet med det upplägget är att det alltid finns den där snorungen som har en snabbare dator och tar säg sniperklassen hela tiden och man får i slutändan sitta där med sin ärtskjutare och bli plockad av någon på avstånd hela tiden. Med tanke på de... 15/06 Sätter mig med Calles text nu. Pubbas inom två timmar. 15/06 "Idag" <tick tock> 15/06 Kommer skrivna intryck senare idag. 15/06 Battlefront med WW1 skins :) Nä men som vanligt, helt fantastiska ljud. Dom verkar ha jobbat mer på att optimera för ökad destruktion än t.ex fordonens fysik. Hoppas de har lagt tid på nätkodning också :) Och satan vad skönt det är att höra spännande... 15/06 Bästa skulle vara om DICE själva gjorde gruppsystemet som det är i t.ex. Squad, Arma eller Insurgency där varje grupp har en förvald uppsättning med "klasser" och du som spelare väljer en position i gruppen som är ledig. På så vis blir grupperna fyllda... 15/06 Jo, men hoppas det inte blir betal-DLC. Men med alla Season Pass och så vidare i bagaget så skulle det inte vara förvånande. Meh, ta inte bort det roliga :P 15/06 Man har inte direkt fått sett så överdrivet mycket egentligen. St. Quentin ligger i Norra Frankrike. Nästan på gränsen till Belgien som i sin tur var en Brittisk sektor under första världskriget. Fransmän kommer antagligen att dyka upp i spelet bara att... 15/06 Dice sa ju något också att realism fick ta ett steg tillbaka också - kanske mer än ett steg också. 15/06 Så är det ju. Det lät bara som att idén var ny men så inte är fallet. Tror även natural selection kör med samma. 15/06
Skicka en rättelse