Den 3 mars får vi äntligen – äntligen! – spela #The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det stod klart när Nintendo presenterade sin nästa konsol, Switch, tidigt i fredags morse. Nya Zelda är ett av sisådär 65 spel som hittills presenterats, men än så länge har endast fem stycken fått premiärdatumet spikat till samma dag som Switch släpps.

Det kommer med stor sannolikhet tillkomma ett antal titlar under de månader som återstår till premiären, men tills dess ser listan med spel och deras ungefärliga premiärdatum ut så här:

3 mars 2017

Mars 2017

1:a kvartalet 2017

28 april 2017

Maj 2017

2:a kvartalet 2017

Andra halvåret 2017

Okända eller senare releasedatum

Skicka en rättelse
Super Mario Odyssey ser riktigt bra ut. I övrigt ser Monster boy och remaken på Wonder boy riktigt bra ut, men de spelen kommer ju även till PC. Annars ser det tomt ut. Visst Zelda fanns där också... Knappast värt att köpa en ny konsol. Men jag får se... 17/01 Har googlat upp så gott som alla titlar och inget tilltalade mig, det är typ zelda det kommande Mario och splatoon 2 som verkar lovande, Mao ingen motivering för att slänga 3600 på en konsol. Lär göra som jag gjort både med gamecuben och wiin dvs köpa... 17/01 Du ser inga vettiga titlar för att du inte känner igen namnen? Hört talas om originella titlar? Du vet att de faktiskt kan vara bra också? Oavsett så bör man nog vänta till sommaren innan man köper den. 17/01 Exakt min tanke. Nintendo härjade om att de skulle ha tredjeparts-stödet ordentligt vid de här releasen.... Ser inga vettiga titlar än så länge. Och ett nytt nintendo spel... Inte imponerad. 17/01 Men hur kan de inte ha en Mario Maker-version på G nära släppet?? Blir nog till att skaffa ett gammalt WiiU istället då. De lär ju blir billiga som attan när Switchen släpps iaf. 17/01 Jag tror knappast att folk kör det för körkänslan, utan snarare spelgläjden, något som Nintendo levererar mycket av. På en förfest eller dylikt kör jag 10 gånger av 10 Mario Kart än något Forza/NFS/ETC-trams. Jag/vi har helt enkelt mycket roligare så. 16/01 Kan inte förstå hur folk kan gilla mariokart. Ingen känsla i det alls 16/01 NEJ! FÖR ALLA ÖVER 12 ÅR VILL HA CALL OF DUTY OCH BATTLEFIELD! HUE HUE HUE... eller så kan man ju spela spel för att de är roliga, något som Nintendo faktiskt har lyckats rätt bra med även om deras konsoler har sämre och sämre. Men ibland så misslyckas... 16/01 Snarare ålder 7-100+ som vanligt. 16/01 När det gäller det här så säger jag som Jim Sterling säger, massor med spel vid release är inte viktigt så länge de spel som finns är av bra kvalité. Väldigt få personer har råd att köpa 10 spel direkt vid launch utan så länge man har ett löfte om 5-10... 16/01