Det har ryktats och det har längtats, och inom kort kan det vara avslöjat. Vi talar #Fallout: New Vegas 2, som enligt Fragheros källa byggs i detta nu och vars existens kan komma att bevisas inom några dagar.

Källan menar att det finns konkreta planer på att avtäcka Fallout: New Vegas 2 officiellt, möjligen på E3-mässan nu i juni. #Obsidian, som gjorde #Fallout: New Vegas, ska vara involverade, men det sägs inget om i vilken utsträckning.

I somras bubblade nätet av rykten om Fallout: New Orleans, och ska vi tro Fraghero är det samma spel som det nu ryktas om, fast med namnet bytt till New Vegas 2.

Källan ska ha lovat siten konkreta bevis på Fallout: New Vegas 2:s existens de närmsta dagarna.

I övrigt handlar Fragheros nyhet till stor del om att stärka sin egen trovärdighet som leverantör av detta rykte. Man pekar på att man avslöjade detaljer kring både #Red Dead Redemption 2 och #The Last of Us 2 i förtid. Hur trovärdig Fallout: New Vegas 2-källan är vet vi förhoppningsvis inom ett par dagar.

*Uppdatering: Obsidian har dementerat uppgifterna i nyheten.

Tack till Lippen för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Tycker riktigt mycket om Fallout Tactics, tycker det är lite annorlunda. Tycker även om Fallout 1 och 2 bättre än de senare spelen, men man är väl för ingjuten i "turn base"-stilen 01/02 det enda jag verkligen saknar i F04 är ett karma system, i min mening har det var en stor del av hela fallout serien. 01/02 Jag tyckte new Vegas var väldigt tråkigt, t.o.m FO3 var bättre. Men både new Vegas och 3 har åldrats väldigt dåligt rent grafiskt. 01/02 Röstade på tvåan, men det låg nära till hands med trean. Även om New Vegas var bättre så var det en speciell känsla att få möta supermutanter och deathclaws i första person för första gången. När jag körde igenom ettan och tvåan så satt jag och fantiser... 31/01 Folk som röstar på New Vegas gillar förmodligen Ghostbusters (2016), Justin Bieber och Paradise Hotel. Min Fallout betygslista (1-10) ser ut ungefär såhär: Fallout (7) Fallout 2 (10) Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (4) Fallout: Brotherhood of Stee... 31/01 Hoppas de isåfall behåller Survival-svårighetsgraden och uttökar det! Älskar Survival. :) 31/01 Spännande! Hoppas bara att de byter ut motorn i spelet denna gången. Har en känsla av att betyget kan dras ner lite annars, för de senare falloutspelen tycker jag känns väldigt stela både när det kommer till animationer, fysik och grafik. 31/01 Stämmer bra i mitt fall. Ända Fallout spelet jag inte spelade av någon anledning, vet jag inte vad som tog upp min tid under den tiden. 31/01 JAAA! 31/01 Ja tack! 31/01