Dead Space är ett bra spel, nu är det också helt gratis att spela.

Dead Space är ett mycket trevligt skräckspel som släpptes under 2008. Spelet fick några uppföljare men jag anser att det första spelet fortfarande är det som är det mest skrämmande i serien.

I Dead Space spelar man som Isaac Clarke, en tekniker på rymdskeppet USG Ishimura. Clarke är dock ingen soldat utan en ingenjör som med sina kraftfulla gruvverktyg blir den sista försvarslinjen mot spelets zombie-alien-hybrider.

Just nu kan man ladda ner och spela spelet helt gratis via Origin. Så varför inte hedra Visceral Games minne genom att spela detta fantastiska skräckspel utan att betala en endaste krona.

Dead Space hittas på Origin via den här länken. På tal om spel som är gratis just nu så är även The King Of Fighters 2002 gratis på GOG just nu.

@CARTMAN: jag minns inte.riktigt kan ha varit. Eller nån dörr som inte öppnades eller att spelet krasha varje gång den öppnades. Det var väldigt tidigt i spelet vill jag minnas 14/02 Ett av mina absoluta favoritspel, tyckte hela serien var grymt kul men det första är definitivt bäst. 14/02 Var det den osynliga väggen som jag råkade ut för eller? 14/02 Skaffade aldrig dead space när det begav sig men drog ner det på origin när det bjöds på förra gången. Dock råkade jag ut för spelförstörande bugg tidigt som gjorde att spelet inte gick att komma vidare i. Kollade.aldrig upp nån fix för det men började... 14/02 Har spelet på origin och kan bara starta det innan min karaktär dör direkt. Var i kontakt med supporten, alltså ea, och där sa dom att spelet är så pass gammalt att de inte bryr sig längre. Finns det problemet kvar som jag hade så är spelet ospelbart i... 13/02 Mina Dead Space spel (1 o 2) i Steam går att starta men dras av vidriga kamera buggar där kameran bara snurrar runt så det blir totalt ospelbart. Lyckades komma runt problemet i Dead Space 1 genom lite mekk i filer men inte i DS2 tyvärr. Sedan sket sig... 13/02 Jag hämtade det förra gången det var gratis på Origin (2014) och spelade det, men avinstallerade det efter ett tag eftersom jag tyckte att det var så dåligt! Inte min typ av spel. 13/02 @B-itta: jag undviker ingen spelplattform, för mig kvittar det om det är Steam, origins osv. Ser inte vad folk ogillar så mycket kring andra spelplattform än Steam. För mig är likvärdiga, öppna upp plattformen och starta spelet du vill spela. Simpel as... 13/02 Precis, de flesta tror jag vill undvika origin, uplay m.m. Det är därför man behöver locka (lura) tillbaks folk. 13/02 Fenomenalt spel. 13/02
Skicka en rättelse