Kan också få en kvinnlig huvudkaraktär.

När man inser att GTA V gjorde debut på förra generations konsoler och därmed fyller en hel hand i september börjar såklart informationstörsten om nästa spel klia i halsen. Rockstar är kända för att inte läcka särskilt mycket men The Know säger sig ha en källa som bland annat avslöjat var spelet ska utspela sig.

Enligt uppgifterna har GTA VI kodnamnet Project Americas och ska utspela sig i både Miami (eller Vice City, Rockstars tolkning av staden) samt Sydamerika. Denna geografiska koppling har gjorts många gånger förut i popkulturella sammanhang, ofta inspirerade av Pablo Escobars omfattande knarksmuggling mellan de två regionerna.

Bilarna! Kostymerna! Palmerna!

Deras källa hävdar också att detta spel, som ska släppas om först 3-4 år, kommer bli det första med en kvinnlig huvudkaraktär. Om denna skulle vara en av flera, likt upplägget i Grand Theft Auto V, förtäljer inte uppgifterna.

Nope. Räcker med en trailer eller nåt så är "intresset" tillbaka idag 03:00 Att efter en vis punkt minskar intresset med tiden och sannolikheten för ett köp blir lägre. igår 01:11 @Natrium: Vem har inte "frihet" att "välja" tror du? 15/03 Jag hoppas att det blir en kvinnlig huvudperson. Endast. :P 14/03 hahhahaha Det du inte väljer att se antar jag är att jag menar vi har inte frihet att välja längre, utan nu måste det finnas med en kvinna i ett spel om det finns en man, för det måste vara "lika" om ett spel släpps där en man är huvudperson så skriker... 14/03 Varför kan de inte bara låta spelaren skapa en egen avatar och använda den som huvudkaraktär? Fokuserar Rockstar på en protagonist som är välskriven blir det mindre "bloat" än om en stor del av budgeten, utvecklingstiden och quality assurance går till... 13/03 Vad gör du om inte "orkar vänta" då? Läser den kommentaren då och då. Vad betyder den? 10/03 Vi måste ingenting, vi är PK för att motsatsen är rätt äcklig. Det måste dock vara jobbigt att vara anti-PK och ha en dröm om ett fortsatt ojämnställt samhälle och sedan se den drömmen krossas pga nu är fan Time's Up. Årets kross? Yup. 10/03 Sorry, måste missuppfattad artikeln i morse. 07/03 +1 för korrupt polis, hade passat GTA jävligt bra och hade kunnat lägga in sidoaktiviteter som polispatrullerande och annat sådant (de som har spelat LCPD och LSPD-moddarna till 4an och 5an vet att det kan vara jävligt kul att åka runt och säga "step... 07/03
Skicka en rättelse