Kratos pappastrategi är väntat spartansk.

God of War släpps om en månad och Santa Monica Studios firar detta med att släppa en ny trailer för spelet. Som bekant har de grekiska gudarnas bane Kratos flyttat norrut och blivit skogshuggarfarsa, komplett med skägg och magisk yxa.

Mördarmaskinens humör verkar också ha kylts ned en aning, vilket vi kunnat se i tidigare klipp från spelet. I trailern ovan kan vi se hur Kratos axlat en mentorroll till den unge Atreus (eller Aloys hemlige tvillingbror om ni frågar undertecknad). Exakt hur det spartanska spökets resa kommer fortsätta får vi veta först i april, men i vanlig ordning ser den ut att stöpas i litervis med blod och förstörelse.

Handlar om inställning. Du verkar redan bestämt dig att det SKA vara dåligt, då finns det inte mycket att göra. 20/03 Varför köpa eller ge ett spel en chans när man redan vet att man kommer hata det p.g.a att man har en AI follower hela tiden? Faller inte för grupptryck. Och Ellie i Last of Us förstörde helt klart spelkänslan genom att gå framför alla fiender medans... 20/03 @eld: Tvivlar jag med på. När det är så injobbat, som det verkar i detta spelet, tror jag mer man får ge det ett försök innan man dömer bort ett helt spel. 19/03 AI-companions är inte ett spelmoment man hoppar in halvhjärtat i som spelutvecklare, speciellt när en ai-companion är så stor del av det. The last of us var väldigt genomtänkt när det kommer till att ha en ai-companion, och jag tror inte det nya god of... 19/03 Jag kan förstå lite hur han tänker, då ens AI ibland kan göra de mest idiotiska sakerna och du är maktlös att ändra på det. Räknar dock med att man på ett eller annat sätt har viss kontroll för att ge kommandon vilken fiende han ska attacerka, but still... 19/03 Fast det är skillnad på spel där medföljaren är valfri och en där medföljaren är en del av storyn. Och sen skillnad på hur spelen hanterar dessa. Lite tråkig anledning att skippa ett spel, men ja visst. 19/03 God of War.. en Spartans krigare, målad vitt av askan från sin familj, som han själv mördade efter Krigsguden Ares lurat honom. Under en svår strid skrek Kratos till himlen och lovade gudarna att lyda dem blint om hans fiende blev besegrad. Kratos önska... 19/03 Har tidigare bara spelat God of War 3. Tyckte det var helt OK, men inte mer än så. Ser fram emot det här. Tycker striderna känns mer intressanta. Omgivningarna och den nordiska mytologin känns fantastiska. 19/03 Är väldigt tveksam. Reboot brukar betyda att man dummar ner spelet så att man når en bredare målgrupp.. (Ungefär som man gjorde med Tomb Raider) 19/03 Det är min personliga smak. Tycker spel med påtvingade AI medföljare förstör inlevelsen i spel. Tål det helt enkelt inte. Spelade Skyrim och alla Fallout spel utan followers eftersom jag tycker de förstör inlevelsen. Kommer ej heller köpa FarCry 5 p.g.a... 19/03
Skicka en rättelse