Inget slår kvalitetstid med familjen.

I nytändningen för God of War-serien tar Kratos sitt pick och pack och beger sig till nordliga breddgrader. Med sig har han sin son som förstås går i farsans fotspår och gärna slår ihjäl en meningsmotståndare eller femton.

Exakt det är vad vi får smakprov på i det senaste gameplay-klippet från spelet. Rikta ögonen uppåt för att skåda hur ett lass fiender avlivas i det nya stridssystemet.

God of War släpps till Playstation 4 "tidigt 2018".

@Lepr: Nej det ser kanske mindre rått ut, men det ser däremot jäkla roligt ut att spela, så om bara ungen kniper igen lite mer i det färdiga spelet kan det här bli en höjdare :) 01/11 Vet inte, jag får inte riktigt den där. 'råa' känslan som funnits i dom senare iterationerna. Kan ha att göra med att alla fiender jag sett i trailers verkar explodera i kaskader av lava istället för blod? 01/11 Typ som i verkligheten då. 01/11 Tvivlar på att pojken babblar så mycket i den färdiga versionen. Gör han det så blir det en hel del smisk med yxan kan jag säga... 01/11 Man hoppas de bara hade med det nu när de visade spelet inför publik. Guerilla hade gjorde liknande inslag med Horizon när de visade det. Hon babblade så mycket och formligen förklarade varenda sak som hände, men sedan när det färdiga spelet kom ut så... 01/11 Håller med tidigare här, var riktigt störigt med allt snack. Hoppas de inte tar konceptet med ungen för långt. Det kan såklart göras fantastiskt (Last of Us, Bioshock: Infinite osv.) men gillar ju God of War just för att det är 100 gunnar framåt utan... 01/11 Dad of War - Kommer ju spelas och kommer säkert ha skoj, men ja.. ungen är lite tröttsam om han håller på så konstant. 01/11 Väldigt störande att ungen ska prata hela tiden. 01/11 Grymt men jag hoppas ungen inte babblar så här under striderna i färdiga spelet. Enormt störande var det. Om han gör det hoppas jag det går o svinga en yxa mot honom så han slocknar en stund haha 31/10
Skicka en rättelse