Klockan 9.01 imorgon läser du FZ-recensionen.

Imorgon klockan 9.00 läser du FZ-recensionen av God of War. Undertecknad är recensent men får på grund av embargot inte säga ett knyst om vad jag tycker. Sony, däremot, är redan segervissa.

Our pre-orders are in line with our expectations at this point and we anticipate a significant increase once the reviews go live.

Det berättar Jon Edwards, product manager, för MCV.

God of War släpps exklusivt till Playstation 4 den 20 april så det blir med andra ord en dryg (i dubbel bemärkelse) veckas väntan mellan recensionerna och den skarpa releasen. God of War är, namnet till trots, en uppföljare till God of War III men skiftar nu fokus till den nordiska mytologin snarare än den grekiska. Snart får vi se om det var ett smart drag. En förhandstitt finns här.

God of War var anledningen till att jag ens ägt Playstation-konsoler och likaså står det en PS4 där hemma nu. Förväntningarna är helt klart höga! :) 12/04 Jo det är nog så, men jag menar om man skall behöva hålla koll på grabbens hälsa och "behöva" avbryta det man håller på med i en strid för att springa bort å hjälpa han. sådant blir snabbt väldigt tråkigt i ett spel som detta. Det är detta jag hoppas... 12/04 Det här med att hålla på recensioner är ett skämt, alla vet att det kommer få 4/5 ändå eller 5/5 till och med... 12/04 Jag tycker att det man har sett hittills av spelet påminner en hel del om det systemet som finns i Uncharted och Last of Us, dvs att ens medföljare faktiskt är till nytta i vissa strider och vid problemlösning. Det verkar onekligen vara ett riktigt bra... 11/04 Det är väl inget av det som visats som indikerar att man måste vara barnvakt? Han verkar väl snarare komplettera Kratos i fajterna? 11/04 @Divion: Tvivlar starkt på att hela spelet är ett escort mission. Och av alla previews att döma är ungen snarare en asset än en börda. Skulle tro att han är extremlik Ellie när det kommer till gameplay. Dvs helt ur vägen. 11/04 Av det jag sett verkar Atreus dock mer än kapabel till att ta hand om sig själv med sin pilbåge. I en trailer tvingas ju Kratos till och med att hålla fast honom då han är så aggressiv. 11/04 Hit tills har jag en hatkärlek av det jag sett utav rebooten. För mig personligen är God of War-serien en av dom bästa, men tyvärr är jag orolig att man kommer hata Atreus och att det sänker tempot något brutalt när man skall vara barnvakt. Känns som... 11/04 Älskade dynamiken som tillkom i både gameplay samt story när man tog hand om Ellie i The Last of Us. Än så länge verkar åtminstone en del av charmen finnas även här i och med Atreus :-) Är väldigt taggad på detta spel! 11/04 Av det man sett hittills ska det krävas något hittills dolt enormt fel för något annat än en solklar fyra. Sjukt imponerande grafik, storyn verkar intressant och gameplay ser riktigt bra ut. 11/04
Skicka en rättelse