Imorgon släpps Kratos lös i den nordiska mytologin och du kommer behöva hela helgen för att gå i mål.

Hur mycket speltid du får för pengarna är alltid en het diskussion, där små delikata indiespel kan vara över på en kväll medan andra kan pågå i åratal. Åsikterna går isär hur mycket en sådan sak påverkar den totala upplevelsen, där en del går så långt som att räkna tid per krona medan andra är mer pragmatiska.

Vi ser dock nytta i att veta hur mycket av helgen du behöver viga åt God of War, som släpps imorgon. Enligt vår recensent Fredrik tog det cirka 30 timmar i maklig takt. Jäktar du finns det utrymme för reducering och vill du utforska varenda liten hörna av världen kommer totaltiden att plussas på.

så fort ett spel börjar kännas som "ett måste" snarare än "jag längtar till" så är det spelet enligt mig "mindre bra designad", tolka det som ni vill. det är ytterst få spel som kommer undan med detta och de är helt magiska, trots små undantag och inte... 20/04 https://www.youtube.com/watch?v=w10wRig4ORc Det blir ett köp! :D 19/04 Beror helt på spelet vad spellängden har för betydelse. Generellt tycker jag att ett fullprisspel borde ligga på runt 30 timmar med intressant innehåll. Lyckas spelet hålla sig intressant över 30 timmar är det ju bara bra :) 30 timmar är förmodligen ok... 19/04 Cirkus 30 timmar i ett God of War spel är galet långt om man jämför de äldre titlarna. Men det verkar ha substans hela vägen igenom. Längtar! 🍻 19/04 Yeap. Själv gillar jag max 10 timmar, helst inte mer än 7-8. Finns för mycket att spela för att lägga 20-50 timmar på ett spel. I min mening så är det även få spel som håller kvaliten uppe så länge, blir ofta repetitivt eller ett grindande. Många spel... 19/04 Om det är ett spel med mycket utforskande och mängder av små delmål, osv, så landar jag lätt på 50+ timmar. God of War verkar innehålla en del sånt om jag förstått rätt, så då kommer jag nog inte ha bråttom med main story direkt. :) Ett klockrent exempe... 19/04 Håller med, å andra sidan så finns det alltid en undre gräns för alla också. Ibland vill folk få lite mer av det roliga för de 600-700kr de betalar för ett spel, och oftast vill folk inte se en kortfilm på 20 min på bio för 150kr oavsett hur bra den är. 19/04 20-30 timmar är max vad man orkar och har tid med. Sen finns det alltid undantag 19/04 Jag håller med, det beror helt på spelet. Antal timmar har alltid varit en dum parameter för att avgöra hur bra ett spel är, tycker jag. Med åren har jag svängt och tycker att spel ofta är för långa, snarare än för korta. 19/04 20-30 timmar är perfekt. Och detta beror också på innehållet av kvaliteten av dessa timmar. 19/04
Skicka en rättelse