Hurra...?

Ett nytt spel med den gamle kåtkanaljen Leisure Suit Larry dök hastigt upp på Steam häromdagen, bara för att lika snabt försvinna. Men nu är spelet tilbaka, och vi kan konstatera att Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry blir av.

Den här gången befinner sig Larry i nutiden, och det verkar som att utvecklarna gör en grej av att hans 80-talsvärderingar kolliderar med vår tids förändrade syn på det här med vägen till fortplantning. Spelmekaniskt vankas problemlösning av peka och klicka-snitt, och spelbeskrivningen lockar med ickelinjär handmålad spelvärld. Spelet kodas av tyska Crazy Bunch – återstår att se om de lyckas göra något anständigt av den lätt åldrade Larry.

Hmmm jag minns inga pixlade tuttar. För man verkligen se nakenhet? Larry 1 har definitivt sina kaviteter som ett äventyrspel. Minst lika bra som tidiga Kings Quest, Space Quest och Police Quest 24/05 Så handritade pixelpattar i 160x200 upplösning med 16 färger = porr? Det går knappt att tyda vad som visas på skärmen. På den nivån kan man ju lika gärna stirra ner i asfalten och råka se porr. Mina exceldokument på jobbet har mer högupplöst "porr" än... 24/05 @kaealy: jag har spelat alla. Dom är fruktansvärt roliga om man nu gillar satir. Definitivt peka klicka versionerna som är bäst dvs LSL 5, 6 och 7. Dom med brorsonen räknas inte då dom är snusk det håller jag faktiskt med om. Finns inga likheter mellan... 23/05 Eller så var det motsvarigheten som fanns då, LSL har gjort mer för att folk skulle lära sig engelska än många lärare har gjort. Bara för att få se lite pixel tuttar. Vad anser du var anledning till att folk spelade första spelet? Det var ett värdelöst... 23/05 Hurra! 23/05 @Json_81: förmodligen tror folk det är något slags porrspel då vissa försöker likna det vid japanska hentai. Tror inte dessa personer spelat LSL. 23/05 Vad är det här ”mognat” du pratar om för något? 23/05 LSL är ju något av det bästa i spelväg. Så otroligt charmiga. Ser fram emot detta. Är inte helt såld på grafikstilen i denna men jag håller tummarna. 23/05 Satt o körde första spelet både på PC och Amiga, har absolut noll intresse av att köpa spelet. Därför jag frågar lite eftersom jag har noll förståelse för vem som det riktar sig till när jag borde vara målgruppen. 23/05 Är Al Lowe inblandad? Kommer Passionate Patty dyka upp? Kommer hon vara spelbar karaktär? Är Lost Wages platsen där allt utspelas, eller kommet vi få återse Noontonyt Island? Vad hände med Leisure Suit Larry 4? SÅ MÅNGA FRÅGOR! 23/05
Skicka en rättelse