Bildbevis i Playstation 4-shoppens databas.

Mars 2017: early access-release för Playerunknown's Battlegrounds. December 2017: full pc-release och Xbox Game Preview-release. September 2018: full Xbox One-release.

December 2018: Playstation 4-release? Det har ryktats friskt om det ett tag och nu börjar tisslet och tasslet bli så mycket att det i princip bara återstår att bekräftas. Den tidsexklusiva Xbox-dealen går ut i december och det är just då det sägs att PUBG PS4-släpps.

Bildbevis har grävts upp i Playstation Stores databas och analytikern Daniel Ahmad hävdar att det släpps nästa månad, något som Eurogamer säger säg veta är helt rätt och riktigt.

Microsoft frestar å sin sida med stora PUBG-nyheter under X018-eventet. Ny karta?

Fix PUBG? Fixa PUBG till PS4? Skit i konsolerna och satsa allt på att göra det bättre och större till PC. Vinterbanan? Hallååå..? 07/11 Efter att ha spelat Blackout ett tag gick jag tillbaka till PUBG. Två väldigt olika spel som passar olika målgrupper. Men det är tydligt att Blackout är en mer välpolerad skapelse. Jag har dock inte haft så stora problem med PUBG (PC). 07/11 @Margy: Missförstå mig rätt, jag menar inte att det inte skulle ha förekommit pengar. Det är klart att någon form av deal gjordes. Det var lite otydligt i mitt inlägg. Jag gillar inte köpta tidsexklusiva spel, det är fånigt alldeles oavsett om det är... 07/11 Det är klart att det har betalats pengar för att hålla det borta från PS4. Tror du verkligen att utvecklarna håller det borta från den största konsolmarknaden i ca ett år utan anledning? Det finns Early Access-spel även på PS4 och det är ju inte så att... 06/11 Hur dålig är Xbone versionen jämfört med PC versionen? Visst är Blackout nice, men kan tycka att PUBG erbjuder ett långsammare tempo, inte så hetsigt, samt fler kartor. Men är konsolversionen apa så kvittar det ju. Kommer FZ köra recension på PS4 versio... 06/11 Ett trasigt spel som inte klarar 30fps till ps4? Nej tack. 06/11 För sent ,blackout är så mycket bättre 06/11 @Margy: Det har varit i Game Preview (Early Access) på Xbox fram tills alldeles nyss, ingen köpt tidsexklusivitet på det klassiska sättet. Spelet var ju långt ifrån release-fäigt när det kom till konsolen. Bra timing dock, Xbox fick ut så mycket som möj... 06/11 Har aldrig riktigt gillat kännslan i cod sen cod 4 typ. 06/11 Det skulle vara intressant att se hur mycket pengar de kommer att ha förlorat på att sälja tidsexklusivitet till Microsoft. Under året som gått så har Fortnite tagit över BR-marknaden på konsol, H1Z1har haft 10-15 miljoner spelare på PS4, CoD har ett... 06/11
Skicka en rättelse