Det är få förunnat att veta vad som egentligen pågår bakom Valves lyckta dörrar. Vissa kanske till och med har fått för sig att de har slutat utveckla nya produkter och tjänster till förmån för att räkna sedelbuntar och rodda Steam-reor. Men så råkar Reddit-användaren 2flock hitta ett gäng bilder på vad som ser ut att vara ett nytt VR-headset från Valve.

Som med alla rykten bör de först tas med en skopa salt. Samtidigt har flera Reddit-användare kunnat pekat ut detaljer som stärker historiens trovärdighet. För det ena påminner headsetet varken om Oqulus Quest eller Vive Pro till utseendet och för det andra är en Valve-logotyp tydligt synlig på kretskortet.

En användare vid namn shoneysbrekfast påpekar även att headsetet har LH-sensorer och en kabelguide som indikerar att det handlar om ett headset till pc. Ovan säger såklart ingenting om huruvida det handlar om en produkt som faktiskt kommer att släppas på marknaden eller om en annonsering är att vänta inom en snar framtid.

Om historien skulle visa sig vara sann tror undertecknad att Valve gör sig redo att chocka spelvärlden med en kommande utannonsering av Half-Life 3 VR. Varför inte våga drömma stort?

Källa: RoadtoVR