I ett foruminlägg på #Biowares officiella webbplats ("Bioware, texten är för LITEN!") så klagas det bland många #Mass Effect 2-ägare om att texten helt enkelt är för otydlig på många SD-tv-apparater. Liknande klagomål har riktats mot bland annat #Dead Rising och #Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. I just detta fallet verkar dock inte en patch kunna lösa problemen, enligt Project Manager Michael Gamble.

Vi förstår att på vissa Standard Definition-tv-apparater så kan den minsta texten i Mass Effect 2 bli svår att läsa. Detta var inget medvetet resultat, utan snarare en biprodukt av förbättringar till användargränssnittet. Efter att ha undersökt olika lösningar har vi kommit fram till att trots att detta problem påverkar en liten andel SD-tv-ägare, så har vi ingen möjlighet att lösa det för Mass Effect 2 via en title update. Vi har dock uppmärksammat problemet och kommer ta det i beaktande då vi planerar framtida spel i Mass Effect-serien.

Ingen lösning i sikte alltså, för SD-tv-ägare. Är detta något som påverkat dig?

Det är väl inte så att det står, på varken Xbox 360 kartongen eller Mass Effect 2, att man måste ha HDTV? Så hur fan resonerar du? 08/02 Förstår inte hur detta har me ämnet svårläst text o göra? Du kan köra Ctrl X på texten o skicka in den i tråden om recensionen av spelet istället. Själv hållr ja inte me dig för fem öre hursomhelst! 08/02 Läs igenom mitt inlägg istället. Den nya generationen av LED. :down: 08/02 men seriöst, skaffa en HD TV! 08/02 De som är hörselskadade kanske har problem? ingen verkar tänka på det, inte för att jag är det men endå :) 08/02 Tja trots att man inte sitter på en McD-lön så har man annat att tänka på. Husamorteringar, el, försäkringar av olika slag, abonemang av olika slag, sophämtning, slamtömning, bilen plus dennes övriga utgifter (ett måste om jag inte vill tillbringa 3h i... 08/02 Hrm, folk får väl skaffa ny TV. Ny mjukvara kräver ny hårdvara, och det är inte så dyrt nuförtiden. De flesta är överens om att ME2 är en av vår tids bästa RPG-spel någonsin. 08/02 kör på dator, men även om jag skulle sitta på en sd tv och jag inte såg texten, vem behöver det, kör inte me subs ändå så., blir ju mer inlevelse när man lyssnar istället för läre läsa skiten. 08/02 Tja, du får ju tycka vad du vill - jag håller då inte med. Tvåan är makalöst bra, som en riktigt bra bok. Rustningar och småprylar hit och dit som de tagit bort i tvåan saknar jag inte alls - bara skönt att slippa sånt så kan man fokusera på berättelsen... 08/02 Pixlarna blir ju inte mindre precis.. 08/02
Skicka en rättelse