Trailern från Broken Toys är ingen lek.

När Telltale dog såg sista säsongen av The Walking Dead också ut att göra det. Höstens sorgliga följetong fick dock ett lyckligt slut när Robert Kirkmans Skybound Games plockade upp den oavslutade säsongen som fortsätter 15 januari i och med tredje delen, Broken Toys.

En "spoiler alert!" är så klart på plats innan du ser trailern. Har du inte spelat de inledande avsnitten gör du rätt i att göra just det, och lämna trailern därhän tills vidare.

Lyckligtvis innebär inte en ny utvecklare ett helt nytt team, då Skybound knutit många tidigare Telltale-utvecklare till sig för att säkerställa att Clementines långa resa går i mål på värdigaste sätt möjliga. Och det är en final som du inte längre kommer att kunna köpa på pc via Steam, utan från och med nu är det Epic Games Store som gäller.

Har tidigare säsonger på Steam och kommer icke köpa det på Epic! Fixas på annat sätt då tyvärr. 09/01 Har inte provat, men eftersom savefilerna för telltale sparas även lokalt så borde en import inte vara supersvår. De ligger under Dokument\Telltale Games\Spelets Namn 09/01 Möjligt att dom har löst det på något sätt. Går säkert att finna svar via google. 🤔 09/01 Fast är inte grejen att valen från tidigare spel följer med? Köper man det från Epics klient så är ju inte det synkat med Steam. 09/01 Rätt ballt att de lyckades rädda allt! Spelat sen säsong ett,så blir ett givet köp. Exklusivs är trist,men en hjälteräddning av projektet väger tyngre 09/01 Va? Nu drabbas ju Skybound games och inte Telltale om du ska pirata TWD. Och hade alla tänker så, då kanske Skybound hade fått ge några anställda foten pga missade intänkter. 🤔 Nä köp spelet. Ingen gillar att jobba gratis. 09/01 Jag är lite förvirrad. Ville du att Fredrik skulle ge en spoiler alert? Det gjorde han. 09/01 Javisst, förjävla osmidigt av dom att gå i konkurs och tvingas sparka samtlig personal osv! Hade dom inte fått sparken på grund av bristande försäljning och kunnat sitta kvar på sin arbetsplats och jobba på spelet hade man väl kanske kunnat tänka sig... 09/01 Spoiler alert? Men de är ju lugnt för man köper ju inte siste ändå :P Kan se de på nån walkthrough på youtube! 08/01 Äger alla tidigare säsonger på Steam. Har väntat med att köpa sista säsongen, då jag vill köpa det när alla episoder redan har släppts. Men i detta fall känns det enklare att bara tanka ner det istället. Dom lär ju förlora en del pengar på att de krångl... 08/01
Skicka en rättelse