Kanske får de nytt liv i någon av de fem uppföljarna som finns i pipen?

I den mycket sevärda Noclip-intervjun med Cory Barlog snackar man bossar. Sedan vi spetsade hydran i första God of War för fjorton år sedan har bossfajter varit en viktig del i den mytologiska serien, så även i det hyllade PS4-spelet från i fjol. Faktum är att spelet var så "galet" och "ambitiöst" att Barlog och kompani insåg: "Nej, det är för stort. Vi kan inte göra det här."

One boss takes like 30 developers a year and a half. It's an absolutely massive scale when you really consider it, and you measure it against other games in which we finished the game in a year and a half.

De strök "många bossar" och studion har också strukit planer på God of War-dlc p.g.a. att ambitionerna varit för höga. Det finns dock planer på fem uppföljare (!) i Barlogs huvud, så saker som ströks nu kan få nytt liv med tiden. Det gäller bara att hålla ut i X antal år.

Första fighten är bäst. Och sätter ribban way för högt för inget slår det. Vilket makear sense, då dom först satsade hårt på att göra det kolossalt, sen vart det orealistiskt att fortsätta! 19/01 Precis! Om det är något att klaga på med spelet är hur fattigt slutet är. Satt bara och väntade på att få slåss mot åtminstone någon av dem men när det slutade utan någon mer fight blev man riktigt besviken. Synd på ett annars så bra spel 18/01 Gör man inte alls. 18/01 Children? Mina grå hårstrån tackar för att du placerar mig i den kategorin. :) 18/01 https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/000/645/713/888.jpg 18/01 Jag tröttnade lite på gow när man hade boss fighten på draken spelade aldrig färdigt det 18/01 Tyckte faktiskt det var precis tvärt om, uppskattade att det slutade i mystik istället för en rad slutbossar. 18/01 Antagligen vad Balder kostade i arbetskraft (och allting runt honom). Men alla andra bossar vart nog lägre, antagligen fortfarande rätt dyra att skapa. 18/01 Har du spelat God of War? Drakbossen börjar på en bana som är skit stor som sen flyttas till en annan bana. Först måste banan designas och det då behöver man alla texturer och föremål innan man ens kan påbörja banan. Att skapa en byggnad tar ungefär en... 18/01 5 nya spel till? Herregud.... Allting måste ha ett slut. Kolla på Terminator, Star Wars Jurasic Park, jag menar World.... Alla de här borde gått i graven och låtit haft kvar de goda minnena istället. Nu är de fruktansvärda och under mediokra filmer. 18/01
Skicka en rättelse