Utvecklarna ger handfasta tips på hur du bäst gör slarvsylta av 300 snabbspringande fulingar.

Zombies har agerat fiender i många spel och en hel drös erbjuder kreativa sätt att oskadliggöra horderna på, såsom motorsågskombinationer och diverse sprängmedel. Nu kanske detta inte är det främsta fokuset i Playstation 4-exklusiva Days Gone men när du står inför en hel hord på cirka 300 zombies (vilket enligt studion är relativt lite) är det inget alternativ att bara börja skjuta. Istället måste du planera ditt angrepp noga och i en film från PAX ger utvecklarna en rad handfast tips.

Jag testade samma område på E3 förra året och kan skriva under på att det var riktigt svårt och utmanande, trots noggrann planering och stundtals panikartat genomförande. Det är svårt att ha is i magen när någon vill tugga på din navel.

Håller med dig till viss del, men det krävs samtidigt intressant innehåll för att skapa atmosfär, annars blir det bara tom yta och det är ointressant. "Innehåll" behöver däremot inte vara fiender eller krävande strider, det kan vara världsbyggande detal... 21/01 Kan bli bra 21/01 Nån som vet om det går att välja svårighetsgrad i spelet eller är det som t.ex. GTA en förvald normal grad.? Ser iaf fram emot Days Gone. Ser skoj ut. Hoppas de får till känslan på motorcykeln så att det känns roligt att köra omkring med rätt tyngt fast... 21/01 Nej, där håller jag inte med dig. Perfekt för atmosfär, upptäckningsfärder och dylikt. Man MÅSTE inte stöta på saker eller hitta pryttlar för att uppskatta omgivningen och atmosfären de skapar. :) 21/01 Ett spel som kan bli riktigt bra, men jag vill inte påstå att jag är helt övertygad av det jag sett hittills. Måste också säga att det såg otroligt iscensatt ut med alla explosiva tunnor och tankbilar som stod parkerade lite på måfå här och var. 21/01 Visst är det så men verkligheten gör det inte till ett bra spel. En öppen värld är tråkig att springa runt i om den är tom på content att spela för då finns det ingen poäng med att ha stora öppna områden till att börja med. 21/01 Själv tycker jag det hör till en zombie-apokalypsvärld. Det är tomt, alla är döda. Eller ja, de flesta. 21/01 Kan bli riktigt roligt! 21/01 Det finns potential med denna titel. Men många som spelade demot däremot sa att mycket utav spelvärlden var helt öde och hade stora brister på innehåll. Får väl hoppas att det klara projektet lyckas att leverera en bra spelvärld som inte bara är en yta. 21/01 Ska bli kul! Gillar zombie-spel och det här ser ut att bli en av de bättre. 21/01
Skicka en rättelse