Inte ont anande fuskare avlivades av egna granater, sköt oavsiktligt ihjäl kamrater och hoppade ur fordon.

Det finns inget som kan förstöra en kväll så mycket som att möta fuskare i multiplayerspel och inget spel är skonat. Därför är det så förlösande att se fuskare straffas. En del spelutvecklare har varit kreativa genom att bland annat låta sådana tölpar bara möta andra fuskare men denna PUGB-variant är både unik och fantastiskt rolig.

Killen som kallar sig Scriptkid skapade vad som såg ut som ett fusk men som egentligen gjorde att användarna dödade sig själva och medspelare på olika sätt. Som att släppa osäkrade granater precis vid fötterna, börja skjuta istället för att återuppliva kamrater och hoppa ur fordon som kommit upp i en viss hastighet.

För att sprida fusket skapade han en hemsida och köpte massa Google-annonser så att folk som sökte efter fusk såg det överst i sökresultatet. Men det bästa är att mjukvaran laddade upp fuskarens replays på en molntjänst så att skaparen kunde gotta sig alla dödade fuskare. Och såklart klippa ihop videon du ser nedan.

Tipstack till Adam!

Skicka en rättelse
Håller med. Själv testat aimbot och wallhack i cs 1.6 med en kompis som gjorde samma och det sög helt, fanns ingen spänning eller nöje i det överhuvudtaget i det hela. Vill bara påpeka att det avinstallerades snabbt och användes inte för att förstöra... 14/12 xD 13/12 Definitionen av en trojan(vilket är malware) är att lura folk att ladda ner eller köra någon fil de vill ha men sedan baka in och köra kod i bakgrunden som gör något nedladdaren inte vill och som oftast är till vinning för skaparen av trojanen. Som en... 12/12 Jo jo, det var ett härligt drag, men dock bara 50-75 % så härligt som om fuskarna också hade några fusksegrar under bältet och därmed extra klandervärda :) 12/12 Just det som är definitionen utav en trojan ^^) Även om detta ur ett rent juridiskt perspektiv nog inte är helt ok. Skulle jag se lite mellan fingrarna. Ingen gillar ju direkt fuskare :) 12/12 Men han har inte placerat malware. De laddade ner den frivilligt med syfte att bryta regler. Skit ska skit ha. 12/12 Socialdemokraterna ska införa dödsstraff nu på folk som fuskar i MP-spel. FZ håller på att hjälpa till med att bygga den elektriska stolen i Sthlm så det är därför dom streamar så lite nu för tiden. 12/12 Det som mest troligen hänt är att han per automatik blev avstängd då han satt på en IP som inte kommer från Sverige. Scriptkid var avstängd hos oss också, tills han skickade ett meddelande och bad om att få ta bort den. Nu moddar jag inte för Sweclocker... 12/12 Anledningen till varför jag gillade halo så mycket under min uppväxt var just för att man slapp fuskare. Du gör guds jobb hörru. Det finns inget värre än en fuskare, såna borde inte ens få äga datorer. Bra jobbat! 12/12 @scriptkid, Brilliant och roligt! Samt gillade verkligen presentationen av det, GJ! -cb99 12/12