Det verkar faktiskt som att Skull and Bones har försenats för sista gången, för releasen är bara en dryg vecka bort. Och i dag börjar en öppen beta som låter dig testa hur väl Ubisoft lyckats med sitt multiplayer-orienterade piratäventyr.

Betan började tidigt i morse och pågår fram till midnatt söndag den 11:e. Du kan lira den på alla plattformar: pc (Ubisoft Connect, Epic), PS5, Xbox Series, och du behöver inte ha PS Plus- eller Xbox Live-prenumeration för att spela. Betan har både cross-play och cross-progression, så alla plattformar lirar med och mot varandra, och saves hänger med om du byter.

All progression från betan (förutom Infamy Points som du tjänar i Infamy Brigand) följer med till fullversionen. Mer info om betan och innehållet på denna sida.

Systemkrav för pc-versionen:

Skull and Bones har varit under utveckling sedan 2013(!!!), och föddes ur seglingsdeleen av Assassin's Creed 4: Black Flag. Sen har förseningarna varit otaliga, så det blir högintressant att se hur man lyckats när spelet nu till slut släpps.

FZ recenserar Skull and Bones så fort det går. Det släpps den 16:e.