Sony tar Free Realm-konceptet till en galax långt, långt borta.

Vad händer när du kombinerar två väldigt framgångsrika recept till en och samma produkt? Det är vad #Sony Online Entertainment tänker ta reda på när de stöper den animerade serien Star Wars: Clone Wars i mallarna för onlinespelet #Free Realms.

Det rör sig alltså om ett barn- och familjevänligt onlinespel som kommer att vara gratis att spela men som ska locka innevånarna att spendera pengar på specialprylar och utrustning. Redan i höst kan du se fram emot (eller avsky) ljussabeldueller, rymdskeppsstrider och pusslande med tusentals andra.

Klart de tjänar pengar, men detta handlar nog mer om att få ut Clone Wars samt även göra smygreklam. Att man gör det "gratis" säger då mig att de känner sig riktigt säker på detta. 04/06 Ja, de har ju äntligen insett att de inte kan tjäna något på Clone Wars serien hahahaha. Bra val, nämligen att göra det gratis :) . 04/06 Har du något val? Du kan inte tvinga folk att reagera på ett specifikt sätt. 03/06 Bara själva tanken är hissnande, jag håller med MFC, starwars+sony=gratis? Detta kommer bli en totalkatastrof där man mjölkar barnen på så mycket stålar det bara går. 03/06 NEJ! Jag vill att TOR ska vara så olikt WoW som möjligt. Målgruppen ska vara vuxna Bioware/KOTOR/SW-fans. WoW kan gärna behålla sina spelare enligt mig. Hej från Swec förresten. 02/06 Jojo, gratis är det aldrig. 02/06 Definitivt. Old Republic är också designat för att tilltala yngre spelare. Känns lite som de riktar sig mot gruppen med unga WoW-spelare. Nu blir det säkert ett riktigt bra spel för alla spelare ändå, men det är inte direkt inriktat på vuxna. Vore intre... 02/06 Och detta kommer de implementera in i The Force Unleashed 2 för att kunna hitta på en story... 02/06 Det är ju värre med Expanded Universe-böckerna...Kejsaren blir klonad? Vilken dynga 02/06 Gratis, för barn, ingen kommentar. Svårt att hata något man inte ska bry sig i. De har säkert hittat en marknad för detta genom småspelen som finns på sw.com . Är väl inge fel att gå vidare med det. Barn vill ha barnspel. Äldre vill ha TOR. Tror säkert... 02/06
Skicka en rättelse