#Id softwares #Rage dyker som vi tidigare nämnt upp tidigast nästa år men gällande #Doom 4 har det varit skrämmande tyst. Utöver att det troligtvis röjs idag eller någon annan dag under QuakeCon som pågår i fyra dagar. I officiella Playstation-blaskan i Storbritannien har John Carmack uttalat sig om att vi kan vänta oss Doom 4 bra mycket snabbare än väntat.

- Ja vi har helt enkelt Doom 4 på gång här direkt nedanför våra fötter. Doom-teamet är alla snabba och arbetar på den här teknologibasen - jag har inte riktigt friheten att diskutera mycket om det, men det pågår för full rulle just nu. De borde inte ta så lång tid att skeppa som Rage, det är redan i rullning och vi tycker att det känns bra.

Exakt när vi får se det är alltså oklart, men Id:s utvecklingstider verkar åtminstone gå mot bättre tider.

ET:QW som var ett projekt med ID och splashdamage är nog fan det bästa FPS jag spelat på länge. Jag höll igång med det väldigt länge. Vi var en av de sista svenska klaneran i spelet. Sen slutade vi också till slut. Men sjukt nice spel med mycket skickli... 14/08 Bara jag som tycker Doom 3000 var riktigt fett? Jag hade som nöje att sätta polare framför spelet med 1200kr-hörlurarar o släcka lyset, sen se hur länge de palla. Senaste doom twista skallen på de flesta. Hoppas nästa blir mindre enformigt. 15h+ av tube... 14/08 Doom 3 var tråkigt skräp med en imponarande motor. Det bästa med Doom 3 är The Dark Mod (http://www.thedarkmod.com/). 13/08 Behöver inte ta lång tid, men kommer ändå att göra det. 13/08 Hoppas de blir ett grafiskt vidunder som alla andra av deras spel :) 13/08 Jag tyckte Doom3 var en skön ny tolkning av Doom-serien. Linjär? Jovisst, men det passade spelstilen dom uppmanade till, så jag tänkte iaf inte särskillt mycket på det. Dessutom är dom kungar på animationer, design och ljussättning, vilket höjde spelupp... 13/08 Doom 3 var ju både utmanande, små skrämmande och otroligt tekniskt avancerat för sin tid, absoult ingen besvikelse här inte. Tycker hellre de ska göra Doom 4 i D3 anda men nu blir det dock i D2,D1 anda, blir skumt hur detta komma fungera i modern tid...... 13/08 Vem bryr sig om Doom. Jag vill ha Quake. 13/08 Så länge de inte gör portningar från konsoll till PC så... 12/08 Han börjar väl köra med "When its done" snacket igen som tar 5-6 år. Sen var Doom 3 en tråkig korridor shooter som försökte vara skrämmande men misslyckades brutalt. Doom 4 blir väl något liknande. 12/08
Skicka en rättelse