Som vi kunde berätta redan i somras så meddelade #Codemasters att de hade planer på att göra #The Lord of the Rings Online gratis ända upp till nivå 50. Detta har nu inträffat, och det firas bästeligen med en flaska krusbär och en titt på den senaste trailern.

Utöver gratisspelandet lanseras också en integrerad spel-shop där du kan nyttja poäng du antingen får genom uppdrag i spelet eller genom att du köper dem för riktiga pengar. Är du sugen att hoppa på trollstaven i och med Codemasters nya taktik?

THE LORD OF THE RINGS ONLINE™ EUROPEAN FREE TO PLAY LAUNCH DELAYED Codemasters Online today announces that the launch of The Lord of the Rings Online (LOTRO) Free to Play Store and the latest content, Book 2; Ride of the Grey Company will now launch acr... 08/09 Mhm.....var det därför jag kunde spela mellan 23-04 inatt då? Och erhm.....nej inget nytt inne i spelet idag ;) 08/09 För att spela monster måste man vara VIP, dvs ha abonnemang. Premiumspelare kan spela PvMP på den goda sidan, men inte som monster. Gratisspelare kan inte spela PvMP alls. 07/09 Tror det var Everquest som öppnade den, men vilket fall som helst så lyckade Blizzard göra genren mer mainstream definitivt, deras warcraft RTS var ju älskat långt innan. Tror inte heller att WoW är döende, Cataclysm kommer funka i ett par år iaf, tack... 07/09 haha aldeles för många är jag rädd! Men har man grindat det i 5-6år så kanske man tycker att man fått ut något av sina 9-10.000kr? Bjuder blizzard sina trogna kunder på något extra? skulle inte tro det, de har ju lurat i alla fansen att man måste få in... 07/09 Hahaha nej, inte en chans. :D 07/09 Grafiken såg bitvis ut som den i Morrowind. 07/09 Kommer de gå att spela som monster player? kanske kan vara lite roligt å bara köra lite pvp inte intresserad av pve i lotr 07/09 Synd att Wow öppnade dörren till MMO's för en BETYDLIGT större publik än vad Guildwars gjorde... Om man kan kalla det "döden" får du stå för själv. Genren växte med Wow, vilket är svårt att se om det var döden. 07/09 Spelet har förändrats väldigt mkt sedan release. Som dom som tvekar, testa det. Det enda det kommer att kosta är ett par minuter av era liv. :P 07/09
Skicka en rättelse