#Free Realms är onlinerollspelet för dig som föredrar ett mer humoristiskt, enklare och lättsammare alternativ än de mer "seriösa" spelen. Av de mer än två miljoner spelare som Free Realms nu åtnjuter, är 75 procent av dem under 17 års ålder. För att fira framgångarna släpper nu Sony ett "party pack" med prylar till spelarna.

Värt att poängtera är att det är pc-versionen av spelet som detta handlar om. Free Realms ska också släppas till Playstation 3, men saknar fortfarande officiellt släppdatum.

Stämmer bra. Jag var näst yngst i ett WoW guild för kanske ett år sen. 30/05 Medelåldern för MMO spelare är faktiskt 25 år gamla, men nej du hittar inte dessa spelare i gratis mmo's. Men ja du hittar dem faktiskt bland annat i WOW. O.s.v. Det gäller enbart att leta, det finns även klaner och stora communitys för just MMO spelare... 30/05 Tja.. Eve-Online har vuxna spelare. 30/05 What he said. On topic: Borde finnas ett MMO som riktar in sig på spelare 25+. (Det kanske inte var så mycket "on topic" som jag trodde från början, försöker nog ge "under 17 år" en replik.) 30/05 Jag tycker du ska lära dig grammatik innan du ger dig på något barn, tror det finns massor med barn som kan få den meningen rätt. 30/05 Användarantalet har med andra ord exploderat då Sony och Free Reals rapporterade redan 15 maj att en miljon spelare hade registrerats. Detta trodde jag aldrig och de bör skynda på releasen till PS3! 29/05 Tycker om tidsfördriv ibland, då passar bannemig free realms finfint :) köra lite gokart eller bara slakta monster.. skoj i lagom doser 29/05 Tycker det kan vara bra för både engelska kunskaper och möjligheten att lära sig hyfs mot gemene spelare. Tjejen gillar för övrigt spelet, själv tröttnade jag efter en timmas spelande. 29/05 Grattis Sony! Jag tycker det ska bli intressant att följa utvecklingen av det här, då deras uttalade målgrupp redan från början varit "teens and tweens". På deras hemsida framgår dessutom att: "...46% are under the age of 13. In addition, a full third... 29/05 75% under 17... Snacka om att ha en "publik" totalt utan köpkraft och med en mentalitet som inte är önskvärd någonstans. Grattis, sony! 29/05
Skicka en rättelse