Flyg autentiska plan till Windows-liret IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover som släpps redan i mars. 128 spelare i flerspelarläget! Spana in första filmen och bilderna hos oss.

#Ubisoft meddelar att #1C: Maddox Games arbetar på #IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover som är att vänta till hugade flygälskare den 25 mars. Denna vända är det exklusivt (än så länge) till Windows och i vårt arkiv har såväl de första bilderna som tillkännagivanderullen tagit sig in.

Cliffs of Dover, som tidigare gick under arbetsnamnet Storm of War: Battle of Britain, utspelar sig år 1940 mellan brittiska, tyska och italienska styrkor. Det utlovas över ett dussin nya autentiska flygplan från tre stridande nationer och du kan ta plats som alla former av flygplansbesättning. Noga har 1C Maddox kollat upp informationen för att få till så realistiska cockpits som möjligt. Det finns även 13 flygplan du inte kommer kunna flyga men som AI:n istället kommer kontrollera, för variationens skull.

En stor enspelarkampanj är att vänta där du som britt tar dig an tyskarnas anstormning. Flerspelarlägena varierar mellan mindre dödsmatchbataljer och stora slag med upp till 128 deltagare som kan pågå i timmar, dagar eller veckor. Sen tillkommer ett träningsläge där en datorstyrd instruktör hjälper dig på fötter.

En ny spelmotor med DX10 och DX11 används för att skapa en fin bild av såväl London och södra England i norr som norra Frankrike och Belgien i syd. En samlingsutgåva är att vänta som utöver spelet innehåller en tygkarta, en replika av pilotnoteringar från Spitfire I-flygplanet samt en 150-sidig pilotmanual. Ett släpp är att vänta 25 mars och vill du veta mer finns spelets officiella sajt.

[video=6967]

Skitsamma.. så länge piratkopieringen är ett faktum så kommer detta otyg finnas på ett eller annat sätt. Bara att gilla läget. Tror att de gör allt för att säkra sina intäkter efter 6 års utvecklande... 8) 22/01 Säger som Gert Fylking : ÄNTLIGEN ! 22/01 Det är vad jag är rädd för också. Synd, för spelet verkar vara helt underbart :) 21/01 Aah, äntligen spelet som jag valde systemkonfiguration efter när jag bytte burk för ett halvår sedan. Blir nog till att köpa 24" 3D-skärm också. 21/01 Kul att det för en gångs skull nämns ett intressant, bra spel istället för bara skit som är brukligt annars. 21/01 Det finns med stor sannolikhet realisminställningar av typen oändlig ammo, oändligt bränsle, avstängd motorhantering, avstängd skada och sådant, men det lär absolut inte finnas något som gör det till ett arkadspel som Wings of Prey. Olegs flygsimulatore... 21/01 Wings of Prey är en absurd arkadare med världens mest absurda hopkok av random uppdrag över 2h speltid som inte är värt det fullpris jag betalade och är fortfarande förbannad över. Det är budget s***spel som ser väldigt bra ut. IL2 däremot skapar en rik... 20/01 Är det här spelet endast för hardcore flightsim spelare? Vet inte om den här informationen finns tillgänglig än men har det nån typ av modes som Wings Of Prey? Spelar nämligen WoP på Realistic Mode och har inte tagit steget över till Simulator Mode än... 20/01 Kanske blir ett köp! :) 20/01 Ok tackar så mycket för svaret! 19/01
Skicka en rättelse