Codemasters spikar datumet för nästa Colin McRae-rallylir.

Vänner av arkadrally plockar lämpligen fram almanackan och kletar fast en notis den 24 maj. Då släpps nämligen #Dirt 3, #Codemasters nästa rallylir i vad som tidigare hette Colin McRae-serien och vars första del släpptes redan 1998.

Förutom genrens stapelvaror (karriär, multiplayer) innehåller Dirt 3 split screen-körning för två och spelformen gymkhana där utmaningen bland annat ligger i att att memorera komplexa banor. Spana in filmen för kort info om spelformen.

[video=6759]

Och ska vi vara väldigt petiga så driftar man inte genom en kurva i rally utan man gör en sk scandinavian twist som vår käre Stig Blomqvist "uppfann". Man svänger åt fel håll in i kurvan för att fyrhjulsdriften ska tappa grepet. 07/02 Skillnaden är att i Drift så får du poäng för själva momentet. I Gymkhana så räknas tiden precis som i Rally men själva driftingen är bara ett sätt att ta kurvorna. I Rally så har det inget självändamål, som någon har föreslagit ovan, utan det är bara... 07/02 jo jag vet att i vissa fall så går det fortare att "drifta" genom en kurva. men Sporten Drifting är inte rally, och Gymkhana är princip samma sak som drifting som han skrev man använder kör stillen drifting för att ta sig runt objekt i time trial, och... 06/02 Bara Urquattron och S1 är med och en grym rallykänsla så är jag nöjd:) 06/02 hoppas det blir lika bra som 2an 06/02 Håller med... ett fantastiskt rally-spel som kommer leva ett tag till... synd att de där "kådis-mästarna" inte klarar av att göra något sådant... vi får helt enkelt nöja oss med lite ken-block-arcade-drifting... hehe, karln kan ju inte ens köra på grusv... 06/02 Älskar "Colin Mcrae" Dirt 1 och 2. Men synd att Ken block har tagit över serien. Visst. Block är grym, MEN slår då fan inte Colin! 06/02 Okej, som jag förstår det så har en del hakat upp sig på att dom tror att Gymkhana är drifting och inte har något samband med rally. För det första så vet ingen här, inte jag heller, hurvida realistiska eller hur svåra bilarna kommer vara att hantera,... 06/02 var e rallisport challenge 2011 års edition??? enda bra rallyspelet sen mcrae för tio år sen 05/02 Men är ni synskadade eller? Läs va det står i videon du postade. Exakt vad jag skrev tidigare.. Man driftar inte för show, utan för att få en bra tid. Precis som i rally. Ibland är det snabbare att sladda än att köra. Fattar ni inte detta så ger jag upp... 05/02
Skicka en rättelse