Mannen med minst ut sagt mörka stämman återvänder, bekräftar 2K Games idag.

Vad var det som var fullt av tentakler, nästan snuskigt fullt av ondska och mörker i #The Darkness? Jo, The Darkness (mörkret!) såklart. Tonsättaren till denna digra varelse av ren ondska var i det första liret Mike Patton, frontman i Faith No More. #2K Games meddelar att nämnde herre med gedigen stämma även kommer sätta stämningen även i #The Darkness II som är under utveckling av #Digital Extremes för släpp i höst.

– Storyn bakom The Darkness II vore inte komplett eller autentisk utan karaktären bakom The Darkness.Mike Patton medför ett helt unikt pespektiv till rollen som är fundamental för att skapa världen i The Darkness, säger Christoph Hartmann på 2K Games.

Det som nämndes vid första tillkännagivandet som det heta nya är bland annat att man kan bära fyra vapen samtidigt. Eller rättare sagt två vanliga händer och två demontentakler som kan bringa kaos samtidigt. Du kommer göra kaos med dina fiender helt enkelt.

– Det känns verkligen bra att vara den onda typen, och The Darkness är så ond som man kan bli. Jag har läst igenom manuskriptet och Jackie kommer bli en brutalt torterad själ. Jag ser fram emot att få hans liv att kännas som ett levande helvete, inflikar Mike Patton.

Skicka en rättelse