Buggsimu... förlåt, flygsimulatorn rensas på de värsta prestandaproblemen.

Flygsimulatorn #IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover har fått massiv kritik för att ha släppts i ett skick som närmast kan betraktas som ofärdigt. Och utvecklarna ligger inte på latsidan: tämligen omgående började de förklara att massiv buggstädning var på gång, och resultatet av denna har nu släppts i form av en betapatch.

[video=7558]

Uppdateringens främsta uppgift är att förbättra prestandan och den löser även ett par grafikproblem. Eftersom patchen är av betakaraktär används den på egen risk, och du bör läsa instruktionerna noga innan du installerar den.

no differencione :/ Massiv stuttering över land, stundvis känns det som man sitter i en flaska sirap och flyger och röra musen bekräftar låg FPS... 08/04 Lite lustigt, läser man i Balck Ops trådar så är det Activision som fuckar upp alltid, eller är det EA och i detta fallet Ubisoft som gör det. Ganska mycket överdrivet gnäll också, samtliga tillverkare göra både bra och mindre bra titlar och releaser.... 08/04 men det är inte ubisoft som gjort spelet, men de har stressat det så att det har släppts för tidigt, som med Silent Hunter V 08/04 Andra fuckar upp då och då men bara ubi gör det hela tiden, 24/7. 08/04 Det är inte bara UBISOFT som fuckar upp hela tiden. 07/04 Corporalen svaret du söker är nog: UBISOFT 07/04 Inte så konstigt med tanke på utvecklings tiden, en otroligt kräsen och gnällig kommunity när det kommer till detaljer (simulator communities är värst), dessutom ett niche spel på en redan niche platform. Det kommer växa till sig helt klart, hoppas bara... 07/04 "Many of you reported being unable to run the game in full screen now. The issue is actually a WIP feature. Until today, CoD only supported a pseudo full screen mode, i.e. a stretched window with no borders. Post-patch we'll have three modes: window,... 07/04 Hur kan man släppa spel som är så ofärdigt och buggit? 07/04 De brukar vara bra på patchar (kommer ihåg när de patchade IL-2 så att hela flyg/simulator-känslan ändrades, till det bättre), så det blir nog ett bra spel tillslut. Man hinner kanske fixa en bättre maskin tills dess... 07/04
Skicka en rättelse