Tre krig, ett pussel och en dos 3D-racing. Ungefär så enkelt och koncist kan man sammanfatta er kärlek till våra speltest under månaden som gått.

#Portal 2 är kärlek. Det tyckte vi i recensionen och detsamma avspeglades på hur många som ville läsa den. #Valve är alltid Valve – och på tal om det får ni inte missa att göra veckans quiz som handlar om just Valve-lära.

Svenska #Dice är kanske, om möjligt, ännu mer poppis hos FZ:s läsare. Nyligen släpptes #Battlefield: Play 4 Free. "Sådär" tyckte vi. Gladare blev vi av #IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover och #World of Tanks. #Ridge Racer 3D är det femtielfte (säger vi) tillskottet till serien. Same ol', same ol', med andra ord.

Recensionerna hittar ni här:

Jag är så sugen på Portal 2 att det knappt är sant. Jag märker att jag har en väldigt förändrad intressebild av spelvärlden nuförtiden, och ser fram emot något någorlunda intellektuellt motstånd blandat med en humor jag frodas av. Ugga! 25/04 Jag minns en tid då jag kunde gå tillbaka till återförsäljaren och kräva pengarna tillbaka på grunden " Missnöjd med produkten". Det var så jag blev av med Max Pain 2. Portal2 har hypats så mycket mest för att Portal blev den hit det blev. I min mening... 24/04 Du har alltså betalat för rätten att få spela spelet, har utnyttjat den rätten fullt ut och vill ändå ha tillbaka pengarna? Tja, lycka till. Om du klagar tillräckligt kanske de ledsnar och går med på det till slut. ;-) 24/04 Det kan du la inte eftersom du måste binda ditt psn till steam och spelet är bundet till dig sedan så måste du vara inloggad på steam på ps3:an medans du spelar online. Det vore ju j*vligt taskigt om du skulle sälja det till nån för den personen när den... 24/04 Traveller in time: Lycka till att få tillbaka pengarna. :-P Därför jag köpte det till PS3, kan man sälja spelet sen när man är klar med det. Och så fick man ju en kopia till PC på köpet, så kan man spela det sen i fortsättningen. :-) 24/04 Hur går det till egentligen om man vill ha pengarna tillbaka på Portal2, det är ju ett steam spel och bundet till mig. Går det ens, eller? Vad var felet?, tog slut snabbt, utmanade inte tillräkligt i sp eller mp, och tråkigt. Inte troll! utan min upplev... 24/04 Fortfarande nere, du kan kolla dem på Twitter.com... 24/04 Ja portal 2 vill la man ha sen men först BF3 hehe. PS: Offtopic skulle ni kunna skriva en artikel sen när psn är uppe igen för man orkar inte kolla varje kvart typ det blir jobbigt hehe. Tack för att FZ finns det uppskattas väldigt mycket från min sida. 24/04 sedan så är det ju också en röd dag iofs. så att det skrivs något överhuvudtaget är ju roligt! 24/04 Som din kommentar ;) Give them a break, det gör väl inget... Se där, nu skrev jag en onödig kommentar! 24/04
Skicka en rättelse