ArenaNet har röjt den sjunde av åtta olika professioner i sitt massiva onlinerollspel. Spana in förmågor i filmformat och nya bilder hos oss.

Nu har den sjunde klassen i #Guild Wars 2 visats upp av #ArenaNet, och det handlar om ingenjören som är en minst ut sagt pryltokig pistol- och gevärbärare. Vad sägs om att sätta upp vakttorn, kasta granater och lägga minor? De olika vapenpaketen har olika förmågor för olika spelstilar och olika tillfällen.

I vårt arkiv har en bunt nya bilder dykt in porträtterandes ingenjören utifrån olika raser. Vilken klass känns mest lockande enligt dig - än så länge?

Hoppas att du förresten inte missat att Guild Wars 2 äntrar beta under andra halvan av året, och väntas troligtvis släppas nästa år.

[video=7959]

Tack till LePrish, MiRV för detta #nyhetstips!
toast@ Haters gonna hate! Jag kommer definitivt att köpa GW2. 21/05 Ja eftersom krut finns med i Guild Wars 1 i form av fyrverkerier så är det kanske inte så konstigt att de har lyckats använda det mer effectivt 250år senare!? 21/05 Hittade en intressant artikel angående folks gnällande av att Engineer klassen är för.....modern i en medeltida miljö? :P http://tap-repeatedly.com/2011/05/21/suspending-disbelief/ Lite lustigt, med tanke på att vi människor hade uppfunnit dessa vapen... 21/05 Gott å höra! Inte för att jag mena att jag tyckte det själv såg ut som steampunk, det var snarare en reaktion på tidigare folks påståenden. :) 21/05 Egentligen är det inte Steampunk, ArenaNet kallar det mera Clockpunk, där det mer handlar om vridkraft och klockverk istället för ånga. 20/05 Älskar folk som kommer in på ett spel forum och kallar folk för nördar. Bittra tårar är så goda~ Och varför måste det vara steampunk? Tycker det är lika tjatigt med det som med zombies just nu, kommer definitivt köra som ingenjör hur som helst, påminner... 20/05 Sen utspelas ju tvåan 250 år eller vad det är efter ettan, så teknologin måste ju ha gått framåt. 20/05 Glömde också nämna att Warhammer Online körde en Engineer klass med lite samma spelstil (turrets, bomber etc). http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/home/images/newsletter/2008_08/engineer_s.jpg (http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/home/images/newsl... 20/05 Artilleri fanns ju i ettan.. Eller ja.. Katapulter. 20/05 Sentry. Härnäst. Artilleri. Du är välkommen. :P Och din önskan är ArenaNets lag. https://www.youtube.com/embed/KR2Esy83MQ0 Men allvarligt, att kalla det här ett nördspel när du själv för ett tag sen var totalt exalterad över Fallout 3 känns lite.......i... 20/05
Skicka en rättelse