Astros senaste modell av populära headsetet A50 är under luppen i denna testpilot av Grukk. En modell i den övre prisklassen anpassad för både PC och PS4.

Inledning

Trådlösa datortillbehör blir bara vanligare och vanligare. Möss, tangentbord och headset. Astro är ett känt märke inom trådlösa headset med inriktning mot spel. Deras modeller A40 och A50 blev snabbt populära alternativ för spelare som inte ville begränsas av kablar där det sistnämnda är ett headset i den lite högre prisklassen när det kommer till speltillbehör. Det ska bli spännande att se vad det går för.

Headsetet finns i olika utföranden, bland annat en version som har stöd för Xbox One och PC samt en för Playstation 4 och PC. Det går även att få dem i olika färger. Det är just A50 för PC och PS4 i stilren svart färg som jag ska ta en titt på denna gång.

Föregående Nästa
Skicka en rättelse
Faktiskt inte! Varken på min nuvarande eller gamla enhet. Enda problem jag stött på är att batteriet inte laddats som det ska, har skett ett fåtal gånger. 22/03 Sitter med en blue yeti som mikrofon, sennheiser hd599 som hörlur via en fiio q1 mk2 dac/amp, sjukt nöjd, aldrig mera "gamingheadset", aldrig någonsin. Kör samma lurar som du redan har men lägg till en modmic av valfri sort så blir det som headset fast... 21/03 Har redan ett par Sony WH1000XM2 men använder den bara när jag vill lyssna på musik eller poddar. Mikrofonen är fruktansvärt usel och lämpar sig inte för gaming. 21/03 En sak som är irriterande, i alla fall på mitt headset är att displayen till DAC-enheten ballar ur titt som tätt, texten blir upp och ner, blir bara krumelurer över hela displayen och den slutar ladda batteriet. Räcker med att dra ur strömkabeln och sät... 21/03 Momentum är grymma, jag säljer faktiskt Momentum 2 wireless (over ear) för en liten slant på tradera just nu ifall någon vill få tag på dem billigt 😁 21/03 Jag kör akg k712 pro med en creative g6 för mina spelbehov. Redigt nöjd, men hade ett par a50 för något år sedan som jag också gillade. Man får dock mycket bättre ljud ifall man köper ett par rediga hörlurar för den summan. 21/03 Gamingheadset bör undvikas generellt. Sennheiser momentum 3 eller Sony wh-1000xm3 om du vill ha bra ljud, BT aptX och aktiv brusreducering för en vettig peng. 21/03 Jag pungade ut för ett par Sennheiser HD 598 och en mixförstärkare från Astro tidigt den här generation och har varit väldigt nöjd med den kombinationen. Följde dock upp med att köpa ett Cloud-headset för att snacka med polarna på Discord utan behöva... 20/03 Har också ett par Arctis Pro Wireless (har även föregångaren Siberia 800, även det med externa batterier). Otroligt nöjd. För mig är just möjligheten att smidigt kunna byta till ett nytt batteri när det gamla är urladdat något jag aldrig kommer välja... 20/03 Precis. De lurarna slog jag till på under en Black Friday rea för 1700:- Riktigt bra och skönt att slippa plugga i och ur laddsladdar eller hålla på med engångsbatterier, man har ett batteri i ena hörluren och det andra på laddning i DAC-enheten och sed... 20/03