Med spoilerfritt alternativ.

Idag har The Witcher premiär, Netflix stora fantasysatsning som redan innan första säsongen gjorts tillgänglig hade blivit förnyad för fler avsnitt. Och vi hade möjlighet att kolla på fem avsnitt i god tid för att leverera vårt betyg.

Vi förstår dock dem som vill spara på upplevelsen och inte få något hur handlingen, varför vi har gjort två videoklipp. Ett med våra första intryck direkt efter att vi hade sett det första avsnittet samt en lite längre genomgång när jag och Gustav glott på alla fem. Där finns det dock några milda spoilers, så att du är ordentligt varnad.

Skicka en rättelse
The Dark Crystal är bättre. 100% fler muppar, ju. 16/01 Jag har precis sett färdigt säsong ett. Jag har aldrig vare sig läst böckerna eller spelat spelen. (Fast jag har ettan på GOG.) Jag tyckte serien var den bästa jag har sett i år. Och en av topp tre om man även räknar in förra. 13/01 @matt76: Det är just därför som jag påpekade att jag anser det var fel åt alla "håll". Tycker minsann att det är en idiotisk sak att göra, och än mer idiotiskt blir det om det skulle försvaras med "Det är okej eftersom 'de andra' gör så". 12/01 Kan tycka att det oftast är obefintlig kritik kring ämnet i de moderna filmer där whitewashing gjorts -> https://en.wikipedia.org/wiki/Whitewashing_in_film Ingen som haft en tanke på att detta skett i filmer som Batman Begins, Dark knight rising, passio... 11/01 Inte bra att ha så låga tankar om dej själv. 10/01 Utveckla gärna. Om du nu anser att det vara ett obefintligt problem så vore det intressant att se ditt perspektiv på saken. Jag kan även passa på att förtydliga min personliga åsikt i frågan; jag anser det vara olämpligt oavsett i vilken "riktning" det... 10/01 Nej. Hitta inte på ett problem som inte finns. 10/01 T om jag som inte ens läst böckerna eller spelat alla spelen fattar att det är det polska namnet på hästen. Inte direkt raketkirurgi det där. 10/01 Håret är nog det enda som stämmer med böckerna, det är väl snarare det faktum att de har bytt etnicitet på flera karaktärer. Representation i all ära, men hade det varit åt andra hållet hade det varit ett väldans liv om "white washing" och rasism. Det... 10/01 I böckerna, liksom i tv-serien har Triss brunt hår. 10/01