Så fort vi hörde Jaskier stämma upp i "Toss a Coin to Your Witcher" förstod vi att det skulle bli en låt man antingen älskar eller hatar. För närvarande tycker ändå 84 % av er som röstat att det är svängig snarare än sunkig och Youtube har svämmats över av covers, så väl aukustiska som metalvarianter. Det har också dykt upp en hel del tutorials på hur du själv lär dig att spela sången, antingen på piano eller gitarr och nedan hittar du tre olika varianter.

Först ut är en piano-tutorial på "Toss a Coin to Your Witcher", där noterna visualiseras på skärmen som regnande block, inte helt olikt hur Guitar Hero såg ut när det begav sig.

Sedan vill vi tipsa om två varianter för gitarr, en som visar noterna för "Toss a Coin to Your Witcher" medan den andra använder det populära tabs-systemet.

Har du fortfarande inte tittat på filmatiseringen av Andrzrej Sapkowskis romaner kan du se vårt spoilerfria första intryck här. Äger du en Xbox One kan vi också tipsa om att The Witcher 3 dök upp på Game Pass i slutet av december.