Den svängiga trudelutten från The Witcher-serien har fullkomligt exploderat.

Så fort vi hörde Jaskier stämma upp i "Toss a Coin to Your Witcher" förstod vi att det skulle bli en låt man antingen älskar eller hatar. För närvarande tycker ändå 84 % av er som röstat att det är svängig snarare än sunkig och Youtube har svämmats över av covers, så väl aukustiska som metalvarianter. Det har också dykt upp en hel del tutorials på hur du själv lär dig att spela sången, antingen på piano eller gitarr och nedan hittar du tre olika varianter.

Först ut är en piano-tutorial på "Toss a Coin to Your Witcher", där noterna visualiseras på skärmen som regnande block, inte helt olikt hur Guitar Hero såg ut när det begav sig.

Sedan vill vi tipsa om två varianter för gitarr, en som visar noterna för "Toss a Coin to Your Witcher" medan den andra använder det populära tabs-systemet.

Har du fortfarande inte tittat på filmatiseringen av Andrzrej Sapkowskis romaner kan du se vårt spoilerfria första intryck här. Äger du en Xbox One kan vi också tipsa om att The Witcher 3 dök upp på Game Pass i slutet av december.

Skicka en rättelse
87 % tycker att den svänger enligt omröstningen ;) 09/01 Bra serie, spel och musik 09/01 Nice, jag tycker den här är riktigt bra också https://youtu.be/bS4Q-WWyl3Q 09/01 Żuć monetę do twojego wiedźmina 09/01 Känns som om att du slog huvudet på spiken där. Låten är mainstream av en anledning, Det betyder inte att den nödvändigtvis är dålig, men det känns mer som en sommarplåga från Rix FM än en låt från Witcher universumet. 09/01 Visst är låten svängig men jag röstade ändå "sunkig" pga att den låter som en i mängden pop-låt från senaste 2 decennierna snarare än musik som jag tänker hör hemma i Witcher-universumet (som jag iofs inte kan så mycket om). 09/01 Den är catchy som fan. T om ”Jaskier” själv sa att han fick den på hjärnan efteråt. 09/01 Serien var helt okej, dock tycker jag det var rätt konstigt upplägg de valt - förmodligen mest för att källmaterialet är riktigt luddigt i början. Trots det blev jag underhållen, skulle defintivt rekommendera att se alla avsnitt då man inte har en kompl... 09/01 Du missar inte mycket. Var själv sugen på att lägga av efter ett par avsnitt men tvingade mig igenom säsongen. Den blev bättre under andra halvan, men långt ifrån att nå upp till en rekommendation. Extra minus för musiken. Den lät som en billig kopia... 09/01 Kul! Hade jag haft min gura kvar hade jag lätt provat. En annan kul grej är ju att även i trådar där man inte diskuterar serien i sig så måste folk berätta hur kass den är och hur få avsnitt de orkade kolla på 😅 09/01