#Threewave-anställde Dan Irish berättar för Big Download om varför spelhuset tvingades slopa flerspelarläget till pc-versionen av #Ghostbusters: The Video Game.

Flerspelarläget för pc-versionen av Ghostbusters var något som Threewave och Terminal Reality hela tiden ville ha med. Men vårt fokus låg på att göra konsolversionerna så bra som de bara kunde bli. Vi kunde inte göra alla versioner med multiplayer samtidigt med de resurser vi hade tillgängliga - det var helt enkelt för mycket att göra. Något tvingades vi försaka.

Ghostbusters släpps till Playstation 2 och Playstation 3 imorgon. Eftersom #Sony tagit över rättigheterna att släppa spelet i Europa så har pc-, Xbox 360-, DS-, och Wii-versionerna av spelet skjutits upp till den 30 oktober. Även en PSP-version ska släppas under årets sista kvartal.

Vad tycker du om att Sony skjuter upp lanseringen av Ghostbusters till alla format förutom sina egna? I Nordamerika är spelet redan släppt till alla format, och i förrgår skrev vi en nyhet om att spelet inte är regionslåst till Xbox 360. Xbox 360-ägare som inte orkar vänta tills slutet av oktober kan alltså importera den amerikanska versionen för att komma undan Sonys försening.